reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aaaaa ja jeszcze nie robiłam tych komórek . Zapewne zrobię je [emoji23] a jeszcze jak już jesteśmy na tym temacie to w jakiś specjalny dzień cyklu się robi komórki ?
Kochana mi wczoraj gin powiedział, ze w drugiej połowie cyklu. Ja jestem właśnie koło 20 dnia i w przyszłym tyg będę to robić

reklama
Ok poszukam tej informacji . Martwi mnie tylko to ze co robię badania to wychodzą ok . Wiem ze to dobrze ale nadal nie znam odpowiedzi dlaczego tyle razy spotkało mnie takie coś . Wolałbym jednak zeby któryś z wyników był powodem niepowodzeń
To u mnie tak samo. Wczoraj lekarz powiedział mi, ze jestem okazem zdrowia jak mu pokazałam plik moich wyników. Tez chciałabym wiedzieć o co chodzi. Może te komórki Nk dadzą odpowiedz

0% prawidłowych plemników wyszło w tym badaniu ogólnym. Ale okazało się potem, ze mąż ma zylaka powrózka i półtora miesiąca temu miał zabieg usuwający tego żylaka. Zobaczymy czy się poprawi. No ale lekarz mówi, ze to mogło nie mieć wpływu. Sama nie wiem już co myslec o tym

Skoro wogole nie miał prawidłowych plemników to jak zarodek miał być zdrowy itd. W każdym razie teraz po operacji napewno wyniki będą super .

Skoro wogole nie miał prawidłowych plemników to jak zarodek miał być zdrowy itd. W każdym razie teraz po operacji napewno wyniki będą super .
No właśnie tez tego nie kumam. Tzn dla mnie to jest jakby logiczne, ale lekarze chyba są zdania, ze nieprawidłowy nie dałby rady zapłodnić.
A Twój mąż sprawdzał nasienie? Jeśli już pisałaś o tym, to wybacz, ale ostatnio tu tyle wiadomości, ze ciężko zapamiętać ;)

No właśnie tez tego nie kumam. Tzn dla mnie to jest jakby logiczne, ale lekarze chyba są zdania, ze nieprawidłowy nie dałby rady zapłodnić.
A Twój mąż sprawdzał nasienie? Jeśli już pisałaś o tym, to wybacz, ale ostatnio tu tyle wiadomości, ze ciężko zapamiętać ;)

Spoko sama nie ogarniam dziewczyn bo dużo nas i każda ma inny problem
mąż badał nasienie po pozamacicznej i było ok ale mało ruchliwe , lepkie i morfologia była srednia . Parametry poprawiły się po witaminkach . Tez miał podejrzenie tego co Twój ale byliśmy u innych specjalistów i usg itd wyszły ok .

Spoko sama nie ogarniam dziewczyn bo dużo nas i każda ma inny problem
mąż badał nasienie po pozamacicznej i było ok ale mało ruchliwe , lepkie i morfologia była srednia . Parametry poprawiły się po witaminkach . Tez miał podejrzenie tego co Twój ale byliśmy u innych specjalistów i usg itd wyszły ok .
Jakie witaminy bierze i po jakim czasie sprawdziliście ponownie nasienie?

Jakiś się trzymam. Po pierwszej ciąży miałam też odrazu regularne cykle. Więc nie bardzo wiem co się dzieje. Może dowiem się w następnym tygodniu o co tu chodzi.
Ja dobrze rozumiem, że to pierwszy cykl po porodzie? Jeśli tak to wyluzuj. Musisz przejść normalny połóg. Po około 6tyg. możesz dopiero myśleć o wizycie u gina.

@Charlotte21 gratuluję! Spokojnej ciąży.

@coco07 dziewczynka! Cudownie

Ja dobrze rozumiem, że to pierwszy cykl po porodzie? Jeśli tak to wyluzuj. Musisz przejść normalny połóg. Po około 6tyg. możesz dopiero myśleć o wizycie u gina.

@Charlotte21 gratuluję! Spokojnej ciąży.

@coco07 dziewczynka! Cudownie
Poronilam 3 miesiące temu i u ginekologa po połogu już byłam. Tak to pierwszy cykl ale nigdy nie miałam tak długiego...

reklama
Różnie bywa. Świeżo po porodzie może jeszcze tak być. Hormony muszą wrócić do normy. Trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło.

Do góry