Śliczna. Już bliżej niż dalejJa tez miałam homocysteine 7 coś, a mimo tego mutacja mthfr, także noe ma reguły ...
Dziewczynki, melduje się po połówkowych Doktorek powiedział, ze wszystko jest idealne i teraz to już potwierdził na 200% dziewczynkę Bardzo się cieszę
Aaaa i kiedyś był tu temat łożyska... otóż u mnie na pierwszych prenatalnych było na przedniej ścianie, teraz jest ba tylnej także jednak jest to możliwe na „dowód” wstawiam zdjęcia i szykuje się na mega kopniaki
Zobacz załącznik 1021872Zobacz załącznik 1021873
A tu zdjęcie mojej kruszynki
Zobacz załącznik 1021875
reklama
Sandra094
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży była szyjka w drugiej wody odeszły nie wiadomo kiedy. A przyczyną porodu była najprawdopodobniej infekcja.Jak sama widzisz moje były totalnie rozjechane. Moim zdaniem nie ma sensu beta skoro testy wychodzą negatywnie. Chyba że musisz od razu wdrożyć leczenie, ale u Ciebie jeśli dobrze zrozumiałam przyczyną była szyjka a nie problemy immunologiczne.
Wiesz kiedy miałaś owu?
Wydaje mi się że owulacje miałam 24 sierpnia ale nie jestem pewna...
Jivka
Moderator
To testy powinny już coś pokazać, skoro minęły prawie 3tyg. Czekaj cierpliwie [emoji4]W pierwszej ciąży była szyjka w drugiej wody odeszły nie wiadomo kiedy. A przyczyną porodu była najprawdopodobniej infekcja.
Wydaje mi się że owulacje miałam 24 sierpnia ale nie jestem pewna...
Sandra094
A po ilu dniach pójść do ginekologa jak nadal testy będą negatywne? Jeszcze nie byłam w sytuacji w której okres się tyle spóźnia, a testy negatywne.To testy powinny już coś pokazać, skoro minęły prawie 3tyg. Czekaj cierpliwie [emoji4]
coco07
Tak, ja mówię do niej Oliwka, mąż w pierwszej kolejności jak się ktoś zapyta tez mówi Oliwia, a później dodaje ....albo Zuzia....albo JuliaCudowności [emoji7][emoji7][emoji7] Macie już imię?
Mówiłam że miałam tak z tym łożyskiem [emoji4]Często kobiety latają we wczesnej ciąży i nic się nie dzieje. Ale to Twoja decyzja. Sama nieświadomie jeszcze leciałam w 4tc [emoji85]Baaardzo mocno trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Ale jak zwykle pewnie zostanie na moim
@gigi_ Tez myśle, ze można już gratulować! Powodzenia!
@Charlotte21 Super wieści i oby tak do konca kochana Mocno trzymam kciuki!
a do ktorego tyg beda ci podawane ?Ja obecnie wlewy mam co 3 tygodnie. podobno mi wystarczy tyle.
mi immunolog kazala zrobic 3 miesiace po poronieniu na 2 dni przed terminem @Z tego co kojarzę to tak. Trzeba zrobić to w odpowiednim dniu cyklu. Na pewno po skończonym poronieniu. Ale wtedy byłam w takim smutku że nie pamiętam akurat w jakiej części cyklu to było. Wybacz ;/
i mowila zeby zrobic fenotyp komorek NK a nie same badanie komorek NK
fenotypo pokazuje tez aktywnosc tych komorek
mi wyszlo 16% ale niska aktywnosc ...
Jivka
Moderator
Jeśli wszystko wg ginekologa jest w porządku to może po prostu masz cykl bezowulacyjny i wtedy on jest dłuższy. Nie wiem czy jest jakiś limit do kiedy trzeba iść do ginekologa. Iść możesz już teraz, zawsze może Ci dać coś na wywołanie okresu i unormowanie cykli. Niedawno dziewczyny pisały o czymś, nie pamiętam nazwy, więc może pomogą, albo cofnij się w postach i znajdziesz.A po ilu dniach pójść do ginekologa jak nadal testy będą negatywne? Jeszcze nie byłam w sytuacji w której okres się tyle spóźnia, a testy negatywne.
reklama
Charlotte21
To zupełnie zrozumiałe każda z nas chyba woli wiedzieć dlaczego bo wie jak ułożyć sobie dalej starania, życie i czas u mnie większość też wychodziła dobrze. Chociaż tarczyca mam chora , leczylam się na ureaplasme bo mi wyszla w zeszłym roku. Potem wyszła tylko mutacja PAI 1 i potem wszystko ok. Cykle. Monitoring i. Hormony. Wszystko ok. I dopiero po poronieniu miałam.robione te komórki nk.Ok poszukam tej informacji . Martwi mnie tylko to ze co robię badania to wychodzą ok . Wiem ze to dobrze ale nadal nie znam odpowiedzi dlaczego tyle razy spotkało mnie takie coś . Wolałbym jednak zeby któryś z wyników był powodem niepowodzeń
I to było akurat u mnie to czego szukałam. Także warto robić badania kolejne. :* trzymam kciuki aby się udało i żeby wyniki były też ok. Bo nikt nie chce być chory