reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Wiem tak robię, lekarz wie że sama zwiększam dlatego wypisał mi więcej opakowań. Chce żebym się czuła bezpiecznie, bo ja jednak bardzo panikuje. Ciekawe czy często ma takie przewrazliwione pacjentki@Lu_cy w razie potrzeby zwiekszaj dawki. Ustal tak, bys dobrze sie czula
Zachciało mi się kapusty zasmażanej. Idę tworzyć heheh
Lu_cy
Tak dopochwowa [emoji5]Co do luteiny i jej dobry wpływ na szyjke. Rozumiem że tu chodzi tylko o tą dopochwowa? Czy w takip sposób ta podjęzykowa też działa?
B
bibiU
Gość
Spokojnego dnia i owocnych starań [emoji23] ja za 15 minut zaczynam pracę [emoji38]
Dzoana88
Dzieki ja oczywiscie bede trzymać kciukasy za prezent dla ciebie na święta@Biedronka0506 @Dzoana88 dziewczyny będę trzymać kciuki za testowanie ja planuje testować przed samymi świętami w grudniu jak wszystko pójdzie dobrze
OneMoreTime
Nie pamiętam dokładnie, ale na pewno w drugiej połowie ciąży odstawiałam... tym bardziej, że miałam planowane cc.Dziewczyny moje kochane, mam pytanie. Do kiedy bralyscie bedac w ciąży acard?
U mnie była osobno i 50 zł. płatnaMam pytanie do Was czy jeśli chodzę prywatnie do gina to cytologia jest badanie dodatkowo płatnym czy jest w cenie wizyty orientujecie się może?
Córce się nic nie rozkręciło, więc mam nadzieję, że wszyscy jesteśmy bezpieczni.
Nasłuchuję ruchów, ale po tym jednym razie (kilka dni temu), jakoś nie mogę nic poczuć za bardzo... ehhh..... jeszcze 7 dni do wizyty....
DotkaB
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny
Stracilam dziecko i mialam czyszczenie w zeszly poniedzialek 11 dni temu. Bardzo malo krwawilam juz po zabiegu moze plamilam przez 2 dni.
Przez ostatnie 3 dni bardzo bolala mnie glowa tak jak zwykle przed okresem...wlasnie bylam w ubikacji i zaczelam krwawic!!!!!
Czy to mozliwe ze dostalam juz okres??
11 dni po czyszczeniu??
Stracilam dziecko i mialam czyszczenie w zeszly poniedzialek 11 dni temu. Bardzo malo krwawilam juz po zabiegu moze plamilam przez 2 dni.
Przez ostatnie 3 dni bardzo bolala mnie glowa tak jak zwykle przed okresem...wlasnie bylam w ubikacji i zaczelam krwawic!!!!!
Czy to mozliwe ze dostalam juz okres??
11 dni po czyszczeniu??
reklama
@OneMoreTime napewno wszystko będzie dobrze. Może maluch zrobił się leniwy.
A teraz pytanie do dziewczyn są tutaj któreś dziewczyny które zaszły zaraz po poronieniu. I czy można w czasie ciąży robić nie które badania? Bo hormony to wiadomo. Tylko na przykład trombofilie itp.
A teraz pytanie do dziewczyn są tutaj któreś dziewczyny które zaszły zaraz po poronieniu. I czy można w czasie ciąży robić nie które badania? Bo hormony to wiadomo. Tylko na przykład trombofilie itp.