reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasiula222 Ale z Ciebie dzielna babka! Podziwiam:* Napewno już bliżej końca, niż dalej.. współczuję Wam strasznie z @porcelana bo sama wiem jak panikowałam, że chce już mieć to za sobą wszystko.
Kurcze a mnie po 3 tyg. po wszystkim zaczęła strasznie macica boleć tam gdzie był zarodek i jakby po przeciwnej stronie jajnik :( do tego jakiś dół :( eghh...

reklama
@kasiula222 Ale z Ciebie dzielna babka! Podziwiam:* Napewno już bliżej końca, niż dalej.. współczuję Wam strasznie z @porcelana bo sama wiem jak panikowałam, że chce już mieć to za sobą wszystko.
Kurcze a mnie po 3 tyg. po wszystkim zaczęła strasznie macica boleć tam gdzie był zarodek i jakby po przeciwnej stronie jajnik :( do tego jakiś dół :( eghh...
Może to czas kiedy miesiączka powinna przyjść?

Pewnie idź . Ja bym poszła, zrobiłam placka koleżance na komunię dziecka posprzątałam i dalej u mnie cisza nic mnie nie chwyta:(((. Trochę się boje by żadne zakażenie mi się nie zrobiło ale chyba cos by się działo .
Jeszcze ci się chciało ciasto piec...naprawdę szacun...:-) :) Mi przy jednej córce czasami ręce opadają ;)

@porcelana Bardzo możliwe..i wolałabym żeby już przyszła jak ma zamiar..bo i mdłości,zgagi mam i dziwny śluz czego nigdy wcześniej nie miałam..no ale organizm przechodzi rewolucje i może dlatego tak. A okres zapewne dostanę na wizytę u ginekologa w czwartek.. zawsze miałam takie "szczęście" ;/

@kasiula222 jesteś bardzo dzielna kobietą, naprawdę, czytając takie historie jak twoja człowiek od razu zaczyna doceniać to co ma..
@Syl92 organizm po poronieniu potrafi się zachowywać dziwnie ,ja np po poronieniu w ogóle nie czułam jak przychodzi @, tak jak zawsze miałam.mega PMS ,tak po poronieniu czułam się tak nijak jeśli chodzi o cykl- cały był taki sami , wkurzało mnie to już trochę bo nigdy nie wiedziałam kiedy dostanę [emoji6]

A ja dopiero w piątek płakałam,że piersi nie bola- no to już bolą ,nawet w nocy mnie budzą ,mdłości są i brzuch jak balon - czuję się napompowana jak w 5 miesiącu hehe ,oby tak dalej ..

reklama
Strasznie mi ciężko z tą niepewnością czy teraz będzie dobrze, słabo śpię i ciągle o tym myślę....

Jeszcze trochę i wyląduje niebawem w wariatkowie :)

Do góry