reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 powiedzial,ze powinien sie wchlonac[emoji4]ja Was przepraszam,ale dzis mam M pierwszy raz od niepamietnych czasow o tej godzinie wiec jutro wstawie zdjecie [emoji5]
Buziaczki ,dobranoc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 rozumiem znam to... :* nacieszcie się sobą :* i dzidzią :* dobrej nocki :)
@Zaaaneta @Calineczka24 dziewczynki meldowac się ! :)
Jestem jestem :)
U mnie nie ma żadnych wiadomości.
Jedynie tyle Wam mogę napisać, że dostałam skierowanie na badania :D
Jutro mam wizytę prywatną u tego samego ginekologa, więc pewnie dlatego nie badał bo zrobi to jutro :)
@Funia90 mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze i usłyszysz łubu dubu? ;)
Krwiak się wchłonie z czasem :tak:

@Zaaaneta co z Tobą?
Dlaczego dziewczyny piszą, że na innym wątku się zameldowałaś a u nas nie? :szok:

Krwiak sie wchlonie moja kolexanka tak miala i ma zdrowego synka mam nadzieje ze ten czas szybko zleci i bede blizej staran najgorsze dziewczyny ze mam blizne po laparoskopii jest widoczna i jiz nigdy tego nie zapomne:(

Krwiak sie wchlonie moja kolexanka tak miala i ma zdrowego synka mam nadzieje ze ten czas szybko zleci i bede blizej staran najgorsze dziewczyny ze mam blizne po laparoskopii jest widoczna i jiz nigdy tego nie zapomne:(
Ile jesteś po laparoskopi?? Ja pół roku i jest mała blizna a były 3.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejciu cały dzień mnie nie było i miałam tyle zaległości ze ho ho.na szczęście same dobre wieści :biggrin2:.
@Funia90 bardzo Ci dziękuję ze pamietalas by zapytać o ten probiotyk. Bardzo się ciesze kochana ze z malenstwem wszystko dobrze i ze kariotypy też ok.dzień dobrych wieści, macie co świętować :).
Kurczę miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam.miałam dzisiaj długi i ciężki dzień i chyba zmeczenie mmnie dopadło, ale powiem Wam dziewczynki, że biegając po miescie myślałam o waszych wizytach i trzymalam kciuki za dobre wieści.
Ja to juz nie moge sie doczekać testowania, a niektóre takie cierpliwe jesteście.;)
@roxie123 jak tam to maleństwo w szpitalu?
@Calineczka24 to trzymamy kciuki nadal a Zaaaneta zapomniała o nas? Cóż w ciąży trzeba wybaczyć roztargnienie .
@zosiak ja miałam laparoskopie kilka lat temu i nie ma śladu.myślę, ze i u Ciebie nie będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Jejciu cały dzień mnie nie było i miałam tyle zaległości ze ho ho.na szczęście same dobre wieści :biggrin2:.
@Funia90 bardzo Ci dziękuję ze pamietalas by zapytać o ten probiotyk. Bardzo się ciesze kochana ze z malenstwem wszystko dobrze i ze kariotypy też ok.dzień dobrych wieści, macie co świętować :).
Kurczę miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam.miałam dzisiaj długi i ciężki dzień i chyba zmeczenie mmnie dopadło, ale powiem Wam dziewczynki, że biegając po miescie myślałam o waszych wizytach i trzymalam kciuki za dobre wieści.
Ja to juz nie moge sie doczekać testowania, a niektóre takie cierpliwe jesteście.;)
@roxie123 jak tam to maleństwo w szpitalu?
@Calineczka24 to trzymamy kciuki nadal a Zaaaneta zapomniała o nas? Cóż w ciąży trzeba wybaczyć roztargnienie .

No mam nadzieję, że lada moment się odezwie bo wszystkie jesteśmy ciekawe co tam u Niej i fasolki :)

@Frezja_1 kiedy testujesz?

Do góry