reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatush to rzeczywiscie duzo tych badan robiliscie,ale przynajmniej wiesz ,ze zrobilas wszystko;)
Daj znac jutro jak testowanko:)
Moze i ja powinnam kupic lepsze witaminy ,bo w sumie biore od roku kwas foliowy ,ale taki najzyklejszy.
Funia nie wiem czy będę jutro testowala bo przesunela mi się owulacja więc chyba to bez sensu... Ale będę dawała znać na bieżąco :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny Wesołych Swiat dla Was i Waszej rodziny!!

Dawno mnie nie było ale melduje ze mamy sie dobrze, malenstwo ładnie rosnie i ma byc dziewczynka (brak pomysło na imie) :) Łozysko jeszcze nisko, szyjka sie skrocila 5mm ale sie trzymamy, teraz w 23 tc mamy.

I ja wpadam Dziewczynki życzyć Wam i całym Waszym Rodzinom magii tych świąt!! Spedzcie je w spokoju, zadumie w gronie najbliższych osób. Czerpcie od nowonarodzonej Dzieciny Boskiej siłę do walki o swoje małe wielkie szczęścia!!
Wesołych świąt!!

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się poświątecznie!!!

Jak Dziewczynki po obżarstwie? Padnięte? Bo ja przyznam szczerze, że jestem wykończona tymi świętami ;P

Do góry