reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angelstw gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witaj Jasiu :******* Jestem przekonana że laktacja pójdzie jak z płatka - w końcu już od kiedy musiałaś okładać sie kapustą więc warunki chyba są :)

reklama
Wchodzę na forum zobaczyć co słychać a tu cudowne wieści :) Gratuluję Jasia Angelstw :-D i jaka ma fajną datę urodzin. Warto było poczekać, żeby urodzić się w Walentynki :-) Dużo zdrówka dla Was:-)

Dziewczyny kochane dziekuje za wszystkie dobre slowa:tak:
Jak wszystko bedzie dobrze to jutro nas wypisza. Jak sie ogarne juz w domu to napisze wiecej a narazie powiem tylko tyle ze kolejna noc za nami. Nie bylo nawet najgorzej. Kolo polnocy Jasiu padl jak kawka i do rana spalismy :tak:
Mamy maly problen z piersiami ale dzis przyjdzie pani z poradni laktacyjnej i nas poinstruuje co i jak. Bez kapturkow sie nie obejdzie prawdopodobnie...no ale nie wazne. Wazne zeby zalapal i dobrze chwytal piers...
Jas jest uroczy, leze i wpatruje sie w niego jak w obraz:tak: Moje szczescie:tak:
Czytam was na biezaco ale nie mam jak pisac. Czekam na dobre wiesci od testerek bo to juz! Na dzis mialam termin porodu a brzuszek juz do przejecia wiec 3mam kciuki za pozytywne testy!

Angelstw super że Jaś pozwala mamie się zdrzemnąć :) co do kapturków, to ja używałam przewz całe karmienie i bardzo sobie chwaliłam, mała też nie narzekała. Powodzenia :)

Angelstw jak chcesz to ja mam kapturki, były w zestawie z laktatorem. Nie używałam ani razu i raczej już mi się nie przydadzą. Jak chcesz to podaj adres to Ci wyślę ;-)

reklama
Dziewczyny!

Ja po wizycie. Nie wiem w sumie jak nazwać te wieści.
2 tyg temu lekarka na usg zobaczyła dysproporcje 3 tyg. miedzy główką a nóżka. Przez to, że mały xle się układał i miała problem z odpowiednim ważeniem (ważył prawie 2 kg 34 tc) nic nie mówiła. Dziś chciała sprawdzić. Ale dziś to samo. według jej pomiarów mały przytył tylko 100 gr. przez te 2 tyg. no i nadal jest ta dysproporcja. Ważne jest badanie z 22 tyg. a tam miałam robione dobrym sprzętem. Nic nie wykryli aby było coś nie tak. Dlatego uważa, że jest to wina jej słabego sprzętu. Ale..powiedzieć mi musi. Dla świętego spokoju proponuje abym zrobiła badanie na dobrym sprzęcie tam gdzie miałam prenatalne. Więc przeryczałam pierwszą godzine po wizycie bo jak głupia się martwię. Wagą dysproporcją. Do tego jeszcze żelazo na sam koniec mam brać bo wyniki słabsze....

Jutro o 13.30 usg.

Do góry