reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Angelstw GRATULACJE :-) Jasiu witaj :happy2:

Lumia
Ty niedługo testujesz więc trzymam &&&&&&&&&

OneMoreTime za Ciebie również &&&&&&&7

Je chora jestem, zapalenie krtani, kaszel okropny, w piątek skończyłam antybiotyk i w dodatku mam @. W sumie dobrze, że przyszła wcześniej niż myślałam skoro i tak starań nie było zresztą bałabym się gdyby były bo taka chora jestem, że coś okropnego.

LISTA STARACZEK :-)

Naala - termin niechcianej @ 9 lutego 2015 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ 16 lutego 2015 r

Lumia - termin niechcianej @ 18lutego 2015 r.
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015

Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.

ONA1227 – termin niechcianej @
anty2 - termin niechcianej @

Neta jakąś starą listę zgarnęłaś, bo u mnie 10 marca powinien być, ale wybaczę:-D

One, Lumia czy chcecie czy nie, któraś musi przejąć brzuszek po Jasiu:tak:

LISTA STARACZEK
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

OneMoreTime - termin niechcianej @ 16 lutego 2015 r

Lumia - termin niechcianej @ 18lutego 2015 r.
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015
Naala - termin niechcianej @ 10 marca 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.

ONA1227 – termin niechcianej @
anty2 - termin niechcianej @

Udanej niedzieli i owocnego testowania!!!

Tak misia. Teraz kolej na nas !! Ja po cichu licze ze moze Olek 8marca sie urodzi... moglby poksc w slady Jaska i zrobic dla mnie prezent :)

Ale ale... najpierw trzymamy &&&&& bo tak jak ktoras z dziewczyn napisala, trzeba przejac brzuszek po Jasku!! :)

Ostatnia edycja:
ooo 8 marca rzeczywiście :tak: U mnie jeszcze mój synuś mogłby się urodzić 2 marca bo tego dnia jego tatuś ma imieniny, 12 marca obchodzic będziemy rocznicę ślubu,15 marca moja mama ma urodziny i 25 marca imieniny....Takze marzec piękny miesiac.....i ciekawa jestem czy wceluje się w jakiś dzień :happy2:

Noo dziewczynki...czekamy na przejęcie brzuszka po Jasiu :happy2: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& NAsze Kochane staraczki!!!!

reklama
Do góry