reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angel powodzenia!choć może już po wszystkim :-) czekamy z niecierpliwością na wiadomości :-)

One może zrób w poniedziałek, mnie tez brzuch bolał jak na @ a tu 2 kreseczki wyszły. Jeszcze nic straconego.

reklama
Angelstw &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Jesooo aż gęsiej skórki dostałam :-D
Zaraz napiszę sms-a do Angelstw i będziemy wiedziały czy już Jasiek jest na świecie :happy:

OneMoreTime poczekaj do poniedziałku....mam nadzieje ze @ nie przyjedzie i test jednak pokaże II ..... &&&&&&&&

Pamietam jak ja w dzień @ zrobiłam test i wyszedł negatywny....po południu zaczęłam plamić więc przeryczałam całe popołudnie....Na drugi dzień ucichło..powtórzyłam test i jaśniutka druga kreseczka :tak: Oby u Ciebie tak było :happy:

Mam wieści od Angelstw !!!!
Jest duża szansa ze dzis Jasiek przyjdzie na świat :-)
Właśnie dostaje oksytocyne, rowarcie na palec, szyjka długa na centymetr.......więc zaczęła walkę ze skurczami.....
Takze trzymamy mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ajj ale ja się denerwuję....jakbym to ja rodziła :-D

Ostatnia edycja:
One tez bym niczego nie przesadzala. Moglo sie przesunac. Moze byc jeszcze niski poziom hormonu w organizmie ktory wykaze sie na tescie. Dlatego robimy tesciki dopiero po terminie miesiaczki ;))

Wiecie ze ja dzis skurczy dostalam przez angelstw chyba ? Dopiero sie uspokoilo. Byly powiedzmy ze bezbolesne ale upierdliwe, niewygodne. nawet nie wiem jak to opisac. Po nospie ustapilo w miare ale sama bylam bliska jechania do szpitala...

Martavel a ja tak sie denerwuje porodem Angelstw że cały dzień mam wysoki cukier!!!
Ostatnio po kolacji miałam max 130 a dzis mam 196 :szok:
Boziu niech już urodzi bo sie wykończę!!!!

Jeeeeee:-)Angelstw
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Misia
czekamy na wieści
;-)i nie strsuj się tak Kochana:):rofl2:

One
Ty jesteś w gorącej wodzie kąpana;-):-p dobrze Dziewczynki piszą, zrób test dopiero w dzień lub następny @. Ja w pierwszej ciąży zrobiłam 3 testy - akurat ten miesiąc był "postny" 1 przytulanka.... coś mi sie okres spóźnial, czułam się jak na @, dwa teścuiory zrobiłam i odpuściłam, mialm juz wyznaczoną laparo i jakoś w dzień dziadka, pamiętam jak dziś , coś mnie podkusiło, a miałam jeszcze test 1, zrobiłam i dwie krechy....czyli ponad 20 dni od przytulanek. Ja cały czas zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Ja wierzę, ze te plamienia to implatacyjne były. Nawet czytałam o tym. Mogą trwać do 3 dni i mogą mieć barwę ciemnobrązową, beżową lub jasnoróżową, a przecież Ty własnie takie mialaś:-);-)

Lumia....na prawde strasznie przeżywam poród Angelstw :baffled: Kurczę najgorszę ze wstrzyknęłam insuline a cukier mi wzrósł już do 214 :baffled: Poczekam jeszcze...jak nie spadnie to będę musiała jechać na IP. Bo źle się czuje....pieką mnie policzki i kręci mi sie w głowie........no i mały tłucze mnie niemiłosiernie ....

Angelstw milczy, mam nadzieję że już jest po......i dochodzi do siebie...i jutro da znać.....

reklama
Dziewczyny ja mam dosc wstydliwe pytanie. A wujek google ;) niekoniecznie mi umie na nie odpowiedziec.
Nosze codziennie wkladke. tabletka wychodzi (luteina)to normalne ze jest na wkladce. Ale jak wymienie wkladke na czysta i przestaje leciec to mam wrazenie ze... popuszczam. Nie czuje tego. ale jak jestem w toalecie to jest na wkladce taki zapach...
druga rzecz. Wkladke mam np. Sucha natomiast bielizna przy pachwinach jest tak jakby wilgotna.
Czy ktoras z was rodzacych tak miala? Czasem posiedze pol godziny na fotelu i czuje ze mam mega spocony tylek i lece do lazienki zobaczyc czy mi wody nie odeszly...

Do góry