Lena kciuki za usg połówkowe.
Kat mi często slabo i duszno. Mój gin mówi, że to przezwahania ciśnienia, które są częste w ciąży.
Asta u mnie w szpitalu zaraz po wyjęciu dziecka dają jetatusiowi. Mnie jeszcze zszywali itp., a M już miał na rękach dziecko. Wiec wiedział,że to jego bo z Sali operacyjnej wynieśli. Mnie po narkozie ogólnej dali zarazdziecko po przebudzeniu, kazali nakarmić. Potem zbarali, żeby ubrać iprzywieźli i byyła ze mną już cały czas. Wiesz co ja jakoś wolałam ogólneznieczulenie bo bałam się, że jak będę słyszeć jak mówią „teraz tniemy” itp. Toz nerwów bym zemdlała. A na usg nie widzieliście siuśka? U Nas to jestwidoczny, nawet ja ciemnota obrazu usg widziałam
Nisiao dużo zdrówka. A pawików współczuje, dla mnie to byłkoszmar.
Karola kurcze niewiem co Ci poradzić. Jak ja mówiłam lekarzomo problemach ze snem Ali to mówili, że dzieci są rózne i trzeba to przetrwać. Dzieckoma prawo do 5 r.ż się budzić. Znam tą desperacje i ból. Ja do tej pory czasem wnocy wyje z niemocy jak mi się Ala co chwile budzi, a mi zaraz dojdzie Filipwięc już mówie, że depresja poporodowa murowana.
Loi też się nie mogę już doczekać października. Kciuki zawizyte i udanych zakupów.
Mysiak co to są spodnie joggersy?
Kwiatuszku ja też małej nie kąpałam sama. Bałam się, Mzawsze to robił. Dopiero gdy zaczeła Ala siedzieć to próbowałam, ale Itak przyasyście M. dopiero jak była większa i już w dużej wannie się kapała to wtedy.
Co do ubranek to ja nie lubie kaftaników. Ja mam śpiochy,półśpiochy, body i mase pajacyków, które bardzo lubie tyle że muszą być rozpinanena całej długości. Oczywiście body czy koszulki musza być rozpinane lub nazakładki przy szyjce. Mam tez kilka spodni(jeansy, dresy) i bluz, ale tobardziej na wyjścia. Ja mam mase ubranekod dwóch kuzynek. Kupiłam kilka sztuk w lumpkach i tyle. Nowego nic niemam inie zamierzam kupować chyba, że czegoś mi zabraknie, ale w co wątpie.
Ja dzisiaj coś słabo się czuje. Ciśnienie chyba niskie. Oblewają mnie zimne poty, słabo mi i duszno. A musze posprzątąc bo jutro Alusia wraca.
Miłego dnia!