reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anty - my na kwaterze nawet całkiem ciepło mieliśmy ale jak wieczorami chcieliśmy posiedzieć na zewnątrz to było kiepsko... pogrzeb był babci mojego męża, więc mogłoby się wydawać że dla mnie nie aż tak bliska osoba, ale była tak kochaną i pełną radości życia kobietą że czułam się tak jakby to moja babcia umarła. ciągle mam w pamięci jak pojechałam do niej w czerwcu na urodziny i jej powiedziałam o ciąży, tak się cieszyła że będzie mogła jeszcze jednego dzidziolka pobujać. ehhh... niesprawiedliwe jest to życie
Aniii - dzięki, myślę że to po części przeziębienie a po części nerwy przed pogrzebem mnie dopadały
Karola - :-D:-D:-D mleko? akurat ostatnią zgagę miałam właśnie po mleku. co do opuszczania brzucha to nie mam zielonego pojęcia czy to za wcześnie czy nie...

reklama
Hej laseczki!
Jestem po ginko-wizytancji. ;-)
ZALECENIA:Biegiem do endokrynologa, badania na przeciwciała fosfolipidowe, prolaktynę. Na miejscu pani doktor mi pobrała wymaz na jakieś urocośtam. Za 3 tygodnie z wynikami na wizytę. :baffled:
Nadal nic nie wiem. Ze staraniami wstrzymac się przynajmniej do wizyty u endo. A ja miałam na dziś umówionego endo- tego, którego gin. mi poleciła, ale odwołałam, no bo miałam przeniesioną wizytę ginekologiczną z wczoraj na dziś. Nie wiem czy jasno się wyrażam, no ale trochę późno już jest.

Ściskam Was wszystkie mooooooooocno- nie dam rady napisac indywidualnie. Jutro przy porannej kawce napewno tu zajrzę. Do zobaczyska!!!!

cocos bardzo mi przykro,że tak się to potoczyło z waszą kruszynką:( doskonale sobie zdajemy wszystkie sprawę jak to przeżywasz,wiele z nas tutaj miała takie przeżycie,jak strat dziecka,każda z nas inaczej przechodzi ten czas,ale jedno jest pewne,forum pomaga stopniowo przejść przez to wszystko,znajdziesz tutaj zrozumienie i pomoc.Mnie bardzo dziewczyny pomogły,cieszę się że tutaj własnie zajrzałam.
Strasznie mi przykro widząc,że tak dużo kobiet teraz roni :( trzeba teraz dojść do zdrowia.
Światełko dla Twojego Aniołka (*)

zjola trzymam kciuki za Ciebie i fasolinkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

No a ja tyle panikowałam,że brzuch mnie boli,że może jest fasolka.Nie wiem co mnie napadło a teraz jestem zawiedziona bo @ przyszła i fakt świadczy to,że przyszła idealnie w ten dzień czyli wszystko się unormowało,ale z kolei nic nie ma w brzusiu a myślałam,że dołącze do Was z suwakiem .No ale pozostaje mi miesiąc odczekać i wtedy zacząć starania.Im więcej czasu upływa tym coraz mniej mam nadzieję,że szybko się uda.

Zjolka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte:tak:kurcze chyba bede nocowala u mamy dzisiaj i nie doczytam:-:)zawstydzona/y:skreci mnie jak cholera!!!!ale wypije za Wasze zdrowie a jutro jak zajrze to zarzyczam sobie same dobre wiesci!!!!!buziaki :*

czesc Dziewczynki :-)

A o której zjola ma wizytę?? Tez nie mogę doczekać się wieści... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziś piękny i słoneczny dzień się zapowiada.. W sumie to dobrze, bo nawet nie mam w czym chodzić jak jest chłodnio... a tak przywzdzieje jakąs spodniczkę i jest git...

Cześć babeczki :)

Wczoraj odebrałam wynik progesteronu 25,83. Z norm tam podanych wynika, że raczej jest w porządku, bo I trymestr od 11,13 do 90.

Wizytę mam późno, bo o 19.30.

bett po mleku???? no mnie tylko mleko pomaga,ale to nie zawsze.anilek no to teraz czeka cie uzbrojenie sie w cierpliwosc i robienie badan.nisiao @ i nowy cykl.mozna zaczac staranka wiec sie ciesz.jesli wczesniej ladnie zaszłas to czemu teraz mialoby byc inaczej???? tylko pamietaj nie mozesz za bardzo chciec,bo wtedy nic z tego nie wychodzi.zjola dobrze,ze progesteron w normie.a za wizyte &&.

ja dzis wstałam wczesnie,bylismy juz na targu porobic zakupy i dzis na obiadek kalafior mnie czeka...:-) u nas pogoda taka w sam raz-21 stopni ma byc tylko wiatr mocny,ale da sie przezyc.

Witajcie. U nas w sumie też słonecznie, ale wietrznie i nie za ciepło. Ale mi to akurat nie przeszkadza.

Emy masz za sobą straszne przeżycia, aż nie do uwierzenia, że takie historie dzieją się naprawdę :( i że Cię to spotkało. Nie poddawaj się i walcz, przecież wreszcie musi być dobrze.

kajasia to jest balsam od pierwszego miesiąca, a tu masz opis Rossmann, Babydream fur Mama, Emulsja dla kobiet w ciąży - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
32226_500.jpg

Dałam się wczoraj zaciągnąć do sklepu po prezent dla mnie z okazji naszej rocznicy ślubu, bo z uwagi na wszystko, co się wydarzyło, w ogóle nic nie chciałam. Ale G mi wytłumaczył, że bez względu na wszystko dla niego to ważna rocznica i chce mi coś kupić i że robię mu przykrość... Więc poszłam, marudziłam z dobre 45min w Aparcie ale mam bransoletkę ;)
A dzisiaj mamy jechać do moich teściów, bo chcą się z nami zobaczyć przed swoim wyjazdem, ale powiedziałam G że ja chyba nie jestem gotowa... Zrobiłam mu przykrość tymi słowami... Nie umiem tego wytłumaczyć, ale mam jakiś lęk przed spotkaniem z osobami, z którymi się nie widziałam jeszcze po stracie... Że będą pytać jak się czuję etc. a ja chyba nie chcę o tym rozmawiać z nimi... No nie wiem co ze mną jest :-(

reklama
cocos: dobrze,że dałaś się wyciągnąc na zakupy, mąż pewnie chciał Cię pocieszyc i okazac uczucie...
To,że nie chcesz jeszcze się widziec z teściami wytłumacz mężowi,że nie jest wymierzone przeciwko nim, tylko w ogóle nie jesteś gotowa na rozmowy nt straty.

zjola: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wszystko będzie ładnie, elegancko i w ogóle

bett: na zgagę mleko zimne z lodówki bez miodu. nie może byc słodkie.

Do góry