KasiaF92
Fanka BB :)
U mnie dziś 10 dpo właśnieMi wykazał 10 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś 10 dpo właśnieMi wykazał 10 dpo
Oki dziękuje. A myślisz ze zwiększyć do 4 razy dziennie czy zostać przy 3 razy??Tak . Ten wynik który wyszedł w nmol trzeba pomnożyć przez 0.314 wtedy wyjdzie jaki jest poziom w ng/ml. Ale jak się bierze sztuczny progesteron to nie ma sensu robić badania
Jeśli lekarz zlecił 3 to bierz 3 ja brałam 2 x dziennie tylkoOki dziękuje. A myślisz ze zwiększyć do 4 razy dziennie czy zostać przy 3 razy??
Oki dziękuje mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze i wytrwam ☺...Jeśli lekarz zlecił 3 to bierz 3 ja brałam 2 x dziennie tylko
Trzymaj sięCześć.
Znalazłam właśnie ten wątek... jeszcze dziś rano miałam pozytywny test, teraz krwawienie i bol. Dopiero 4tc, ale tak bardzo mi smutno...