reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po poronieniu

Jusstyna1501

Aktywna w BB
Dziewczyny czy po poronieniu udalo wam się zajść w ciążę i szczęśliwie donosic ? W którym tygodniu straciłyscie maleństwo?

reklama
Rozwiązanie
Czy jest tu ktoś, kto ma problem z niepękającymi pęcherzykami (zastrzyki ovitrelle,pregnyl...) ?
Ja zaszłam w ciąże (którą straciłam w 9tc) własnie w 4 cyklu dzięki zastrzykom.
Zastanawia mnie, czy jest szansa, ze po poronieniu i szybkim staraniom - jest szansa, ze pęcherzyki nagle zaczną naturalnie pękac? Czy raczej marne szanse?
reklama
Kochane ja jestem 5 tygodni po poronieniu w 13 tyg i nadal brak miesiaczki.... Dlugo kluja mnie jajniki ale okrwsu brak u gina nie bylam bo mialam sie zglosic po okresie a tu milion czarnych mysli a chce sie z mezem juz starac.... Bo zachodzilam w ciaze w 1 cyklach i miesiaczki mega regularne
2 razy, w 12 tc. Obecnie jesteśmy w 20+5 [emoji3590]

Hej ja też jestem po 2 poronienieach , jedno w 6 tyg pusty pęcherzyk , 2 w 9 tyg serduszko przestało bić , po pół roku i 10 kg mniej jestem w 20 tyg plus 6 dni , wczoraj byłam na 2 prenatalnym jest zdrowa dziewczynka , więc spokojnie nie załamywać się i nie nakręcać a uda się na pewno

Hej ja też jestem po 2 poronienieach , jedno w 6 tyg pusty pęcherzyk , 2 w 9 tyg serduszko przestało bić , po pół roku i 10 kg mniej jestem w 20 tyg plus 6 dni , wczoraj byłam na 2 prenatalnym jest zdrowa dziewczynka , więc spokojnie nie załamywać się i nie nakręcać a uda się na pewno
Oby Kochana u mnie mija 5 tyg od poronienia w 13 tyg :( zapewne wina wysokiego tsh ktore obecnie zbijam pomyslnie
Bardzo chce miec bobaska i zajsc w ciaze w tym roku tylko jeszcze miesiaczka nie przyszla a w glowie 100 mysli ze moze cos nie tak.... Bo do gina nakazano mi odwiedzic dopiero po okresie

Oby Kochana u mnie mija 5 tyg od poronienia w 13 tyg :( zapewne wina wysokiego tsh ktore obecnie zbijam pomyslnie
Bardzo chce miec bobaska i zajsc w ciaze w tym roku tylko jeszcze miesiaczka nie przyszla a w glowie 100 mysli ze moze cos nie tak.... Bo do gina nakazano mi odwiedzic dopiero po okresie
Spokojnie , ja pierwszą miesiączkę dostałam po 36 dniach ,ale to zależy od organizmu ,musi się zregenerować i dojść do siebie , daj mu ze 2/3 cykle ,aż się nie unormuję , ja pierwsze 3 cykle miałam 34do 37 dni ,potem przeszłam na dietę kolejne 3 cykle po 27do 29 dni i czwartego już nie było :) Tobie też się uda , u mnie niby wszystko było ok zmieniłam tylko folik na ten z solgaru

Spokojnie , ja pierwszą miesiączkę dostałam po 36 dniach ,ale to zależy od organizmu ,musi się zregenerować i dojść do siebie , daj mu ze 2/3 cykle ,aż się nie unormuję , ja pierwsze 3 cykle miałam 34do 37 dni ,potem przeszłam na dietę kolejne 3 cykle po 27do 29 dni i czwartego już nie było :) Tobie też się uda , u mnie niby wszystko było ok zmieniłam tylko folik na ten z solgaru
Ja juz mialam okresik dostalam po 38 dniach trwal jak zawsze po wizycie u gin mowil by starac sie po drugiej miesiaczce...
Po ktorej mies. Wy sie staraliscie i czy udalo sie od razu?
Ja mam odstawione tabletki anty i boje sie zajsc za szybko by znow nie bylo przykrosci :(

Sent from my LDN-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Ja zaczęłam się starać po 1 normalnej miesiączce , ale jak pisałam udało się po pół roku , bo 1 trzy miesiączki były po trzydzieści parę dni , a następne 2 po dzwadzieścia osiem a 3 już nie było ,bo udało się zajść

reklama
Ja zaczęłam się starać po 1 normalnej miesiączce , ale jak pisałam udało się po pół roku , bo 1 trzy miesiączki były po trzydzieści parę dni , a następne 2 po dzwadzieścia osiem a 3 już nie było ,bo udało się zajść
Przepraszam czasami tu jest tyle wpisow ze latwo o zapomnienie, wiec moze i ja na spokojnie zaczne starania bez cisnienia ( badania porobilam, zbilam tsh/ dieta i cukier mam ladnie obnizony, jestem pod kontrola lekarza + jestem w trakcie rob. badan gen aniolka moze jest szansa uzyskania inf co bylo przyczyną) a ja juz psychicznie ustawilam sie do pionu

Do góry