Witam, jestem po nieudanym invitro (problem z nasieniem meza u mnie wszystko ok) pierwszy okres dostalam normalnie ale drugi spóźnia mi sie 4 dni. Wiem ze to moze byc spowodowane hormonami ktore bralam przy stymulacji ale slyszalam tez o przypadkach gdy kobiety zachdzily w ciaze naturalna po nieudanym invitro i sama juz nie wiem co myslec. Podczas stymulacji lekarz mowil ze bardzo dobrze reaguje na hormony i ze nie bedzie problemy z przestymulowaniem. Czy ktoras z was zaszla w taki sposob w ciaze?
reklama
nawet na forum kojarzę taki przypadek. zrób beta hcg, oczywiście przyrosty, musisz koniecznie skontaktować się z ginekologiem, żeby sprawdził, czy wszystko jest ok
G
goszczaca
Gość
To jest prawda. Takie cos może się zdarzyć, koleżanka z pracy była po nie udanym invitro i okazalo się, ze sposobem naturalnym zaszła. więc j.w. jest napisane zrób betę i sprawdzaj przyrosty. Trzymam kciukiWitam, jestem po nieudanym invitro (problem z nasieniem meza u mnie wszystko ok) pierwszy okres dostalam normalnie ale drugi spóźnia mi sie 4 dni. Wiem ze to moze byc spowodowane hormonami ktore bralam przy stymulacji ale slyszalam tez o przypadkach gdy kobiety zachdzily w ciaze naturalna po nieudanym invitro i sama juz nie wiem co myslec. Podczas stymulacji lekarz mowil ze bardzo dobrze reaguje na hormony i ze nie bedzie problemy z przestymulowaniem. Czy ktoras z was zaszla w taki sposob w ciaze?
Daj znać jak będą wyniki [emoji6]Dzieki dziewczyny cos czuje ze czeka mnie nieprzespana noc z jednej strony nie moge sie juz doczekac jutra a zdrugiej boje sie kolejnego roczarowania
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
reklama