reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąza po ciąży pozamacicznej.

Domka93

Zaciekawiona BB
Dziewczyny po ciąży pozamiacicznej leczone metatrekstatem. Czy udało wam się zajść w ciążę z tego samego jajnika i bylo okej? Mam tylko prawy jajnik. Lewy usuniety przez potworniaka w 2012.. Maj 2021 wczesna ciaza poroniona, lipiec 2021 cp w okolicy jajnika i prawego jajowodu. Max beta 790. Boję się ze bedzie powotorka i nie uda mi się zajść juz naturalnie w ciąże.. Czy którejs z was sie udało? Tak sie martwię ze ściąga mi to sen z powiek.. Z badań bede miec tylko chlamydie mycoplasma ureoplasma i trombofilie..

reklama
Dziewczyny po ciąży pozamiacicznej leczone metatrekstatem. Czy udało wam się zajść w ciążę z tego samego jajnika i bylo okej? Mam tylko prawy jajnik. Lewy usuniety przez potworniaka w 2012.. Maj 2021 wczesna ciaza poroniona, lipiec 2021 cp w okolicy jajnika i prawego jajowodu. Max beta 790. Boję się ze bedzie powotorka i nie uda mi się zajść juz naturalnie w ciąże.. Czy którejs z was sie udało? Tak sie martwię ze ściąga mi to sen z powiek.. Z badań bede miec tylko chlamydie mycoplasma ureoplasma i trombofilie..
Hop

A badałaś się immunologiczne?

Do góry