Cc było zaplanowane na nieco później ze względu na pośladkowe ułożenie.po 8tyg od cc? pierwszego cc?
w 37tc juz planowane było czy coś się zadziało?
Odeszły mi wody, więc zrobiono wcześniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cc było zaplanowane na nieco później ze względu na pośladkowe ułożenie.po 8tyg od cc? pierwszego cc?
w 37tc juz planowane było czy coś się zadziało?
To już było dawno temu, syn ma już 10lat pamiętam że jak brzuch był większy, bardzo mocno ciągnela mnie blizna. I bardzo często stawiał mi się brzuch. Do 17tc brałam luteinę i dulupaston, potem do 37tc sama luteinę. Cięcie miałam w 39tc.. ogólnie psychicznie ta ciąża była trudna. Cały czas do końca był we mnie strach że znowu coś się stanie. Odetchnęłam dopiero na sali operacyjnej gdy pokazali mi małego całego i zdrowego.Jak przeszlas ciążę? W którym tug miałaś teraz cięcie ?
Ogólnie naszym wymarzonym pierwszym dzieckiem była dziewczynka właśnie. Wiadomo nie że przedewszystkim, bo zdrowie najważniejsze a tak samo byśmy kochali czy synka czy dziewczynkę. Ale teraz po tym co przeszliśmy, nawet nie będę myśleć o płci, będę myśleć tylko o zdrowiu, żeby było dobrze. A reszta jest nie ważna.Dziewczyny , czy w kolejnej ciążę miałyście ( chciałyście) te sama płeć co aniolkowe dziecko?
Ile juz czekasz? badalas bliznę?O kurcze ja gdybym zaszła po 8 tyg to prawdopodobnie bym nie przeżyła. Mam zakaz minimum rok
8 miesięcy temu rodziłam. Jestem źle zszyta w środku. Po roku mam znów przyjść na badaniaIle juz czekasz? badalas bliznę?
beda poprawiać?8 miesięcy temu rodziłam. Jestem źle zszyta w środku. Po roku mam znów przyjść na badania
Nie będą. Lekarka powiedziała że do roku samo się zregeneruje ja tam się nie znam na tym ale jej ufambeda poprawiać?