K
Katijah
Gość
Rok temu też tak myślałam, no nie zapowiadało się nic innego ale życie o 180 stopni mi się zmieniło i priorytetyCzyli jakoś nie rozmyślasz, jak to będzie wyglądać za parę lat...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rok temu też tak myślałam, no nie zapowiadało się nic innego ale życie o 180 stopni mi się zmieniło i priorytetyCzyli jakoś nie rozmyślasz, jak to będzie wyglądać za parę lat...
Przepraszam ,bo nie prześledziłam jeszcze wszystkich postów, tzn. że aktualnie jesteś w ciąży?Rok temu też tak myślałam, no nie zapowiadało się nic innego ale życie o 180 stopni mi się zmieniło i priorytety
Byłam w ciąży bliźniaczej, w grudniu poroniłam. Aktualnie zaczęliśmy starania po poronieniu.Dzięki, takich słów szukam
Przepraszam ,bo nie prześledziłam jeszcze wszystkich postów, tzn. że aktualnie jesteś w ciąży?
Po prostu zastanawiałam się, czy tylko ja mam takie rozkminy , a jeśli nie tylko ja, to jak inne dziewczyny sobie z nimi radzą. Terapeuty nie wykluczam
Ale chyba nie w każdym przypadkuChęć posiadania dziecka w okolicach 40 pojawia się bardzo często, jest to syndrom uciekającej młodości.
No w moim na pewno nie. U mnie nowy mąż i chęć wspólnego dzieckaAle chyba nie w każdym przypadku
Spoko, nie odbieram Twoich wypowiedzi, jako ataków...bardziej jakbyś sama nie była pewna czy chcesz mieć kolejne dziecko? Z tego ,co tu czytam, wiele dziewczyn miało podobne przemyślenia, a jednak zaszły, urodziły...no w końcu po to są takie fora, żeby pytać, doradzać się, wymieniać dośwadczeniamiPrzemysl to... jezeli masz jakiekolwiek watpliwosci... to Twoje zycie I to Ty musisz miec pewnosc, ze naprawde chcesz tej ciazy I tego dzidziusia.
Opinii innych I ich doswiadczenie sa ich a nie twoje.
Jak kobieta jest gotowa w tym czy innym wieku na dziecko to jej pryzmat postrzegania sie zmienia.
Pamietasz pewno jeszcze, ze ciazy szaleje hormony .
A jak cos pojdzie nie tak... (zycze aby sie udalo I wszystko bylo w rewelacyjnym porzadku).
Przepraszam, jezeli wydaje sie Tobie chwilami niemila. PMS daje mnie siwe znaki