D
doublimam
Gość
Tez u nas mowia ze w ciazy sie nie wolno szczepicMnie lekarka zabroniła się szczepić przy staraniach i planowaniu ciąży ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez u nas mowia ze w ciazy sie nie wolno szczepicMnie lekarka zabroniła się szczepić przy staraniach i planowaniu ciąży ...
Ale słodziakMoja mala tez miala apetyt poza tym urodzila sie juz duza tzn krotka ale pulchniutka jak miala 5 miesiecy to wygladala tak... co do cwiczen to ja dalej mam slabe kondycje... pewno bedzie sie poprawic ale trzeba uwazac. Ja sie 3 razy przecwiczylam... I bolalo bardzo
DziekiAle słodziak
Jaka cudna [emoji7]skąd wy te włosy bierzecie u nas ledwo meszek na główce [emoji4]Moja mala tez miala apetyt poza tym urodzila sie juz duza tzn krotka ale pulchniutka jak miala 5 miesiecy to wygladala tak... co do cwiczen to ja dalej mam slabe kondycje... pewno bedzie sie poprawic ale trzeba uwazac. Ja sie 3 razy przecwiczylam... I bolalo bardzo
Ktory to bedzie tydzien ?Kochane dzwonilam do GP i wizyte mam dopiero na 19 maja...i mi powiedzieli ze mam isc sie szczepic...noz kurde nie pojde..
Kochana zadnych staran nie było...ja juz dawno odpusciłam bo od kilku lat nic nie szło..2 poronienia przez ten czas....cholipka ale w sumie teraz sie troche boje bo ja juz 46letnia babcia...ale jak pisałam wczesniej u mnie w rodzinie urodzi niedługo kobietka która ma 48 lat
Gratuluję, będzie dobrze, skoro się starałaś 2 lata temu, to teraz nie jest duża różnica. Ja w tym roku 45 lat, mam 4 msc słodziaka i ..będę babcią. Na razie się z tym oswajam [emoji23] jak to będzie powiedzieć ...chodź do babci???[emoji848]jak ja młoda mama teraz jestem [emoji12][emoji4]