reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ale Wy dziewczyny dużo piszecie, no nie ogarniam :)
Mój Młody jest strasznie leniwy i znów trochę do tyłu więc wracamy do ćwiczeń. Dietę rozszerzyliśmy i je wszystko pięknie. Przeleciałam trochę forum i nie widziałam nic o Zosi. Cisza?

Niestety Netka milczy, nieustannie czekamy na wiesci.
A poza tym nie my dużo piszemy tylko Ty za mało czytasz 😂😂😂
Musisz się kobieto zorganizować lepiej bo weź takie odgrzewane potem przerabiasz!
😉

reklama
Niestety Netka milczy, nieustannie czekamy na wiesci.
A poza tym nie my dużo piszemy tylko Ty za mało czytasz 😂😂😂
Musisz się kobieto zorganizować lepiej bo weź takie odgrzewane potem przerabiasz!
😉
Masz rację, chciałam dziś odpisać na jakiś post ale zauważyłam, że to tydzień temu ktoś napisał więc trochę pewnie nieaktualne :)
Nie mam czasu czytać bo każda wolną chwilę spędzam na obcałowywaniu synka :) :) :)

Co to depresji to Teredka ma rację, trzeba uważać. Ja miałam swój incydent i jakby udało mi się to co wtedy mi się nie udało to nie było by synka i tak w ogóle nic by już nie było. Nauczyłam się pokory ale nadal nie ufam psychologom/psychiatrom. Trzeba dobrze trafić, ja nie trafiłam.

Potwierdzam, dobry psycholog może pomóc nawet w sytuacji pozornie beznadziejnej. Przeżyłam to na własnej skórze, tylko dzięki niej nie wylądowałam na psychiatrii, nie musiałam brać leków. Co prawda u mnie nie chodziło o depresję poporodową, bo takiej nigdy nie miałam, ale faktem jest, że byłam w tak trudnej sytuacji, że myślałam, że nikt i nic mi nie może pomóc i szłam do niej na zasadzie " tonący brzytwy się chwyta". A jednak dzięki terapii "stanęłam na nogach" i spojrzałam na wszystko w innym świetle. Także warto!

Przy katarze b.dobrze jest robić inhalacje z soli fizjlogicznej bo obkurcza i nawilża śluzówkę .
Mój syn podczas każdego ząbkowania chorował, zaczynało się od kataru, potem zap krtani a potem pojawiały się ząbki . Mam nadzieję że z Wiki tak nie będzie.
Ja też dostaje już kociokwiku przez tą pogodę, choć z drugiej strony więcej czasu na przytulanko bo nic innego się nie chce [emoji3059][emoji847]
Dziewczyny starające się trzymam kciuki za namiętny i owocny maj, nawet Wam zazdroszczę. Mi po ostatniej ciąży to nawet chyba maj nie pomoże, moje libido =0 [emoji1787][emoji1787].
hej hej...jeszcze nie maj bo i ja tu jestem ...moze nie za bardzo aktywna ale jestem :)
Poprostu nie do wiary kobitki wieczorowa pora test pozytywny !!!
Kurde tyle lat staran...narazie nie chce sie cieszyc bo to roznie...ale my z Maja razem startowałysmy...Maja ma pieknego ksiecia a ja ....zobaczymy...trzymajcie kciuki !!!

W niedzielę moj Mati dostal kataru i trochę zalzawione oczy ,ake ida mu zeby ma spuchniete dziąsła. Sama fie xastanawiam skad ten katar cxy od zębów, czy od siana ktorego trochę patykiem pokopal na dwodze w sobotę?Może miec od zebow taki gesty przezrocxysty?
Tak sir zastanawiam
Bidule te dzieciaczki z wychodzącymi zębami są...

hej hej...jeszcze nie maj bo i ja tu jestem ...moze nie za bardzo aktywna ale jestem :)
Kurde tyle lat staran...narazie nie chce sie cieszyc bo to roznie...ale my z Maja razem startowałysmy...Maja ma pieknego ksiecia a ja ....zobaczymy...trzymajcie kciuki !!!
Trzymam już kciuki! Pięknie😍🤞🐣

normalnie mnie zatkało trzymam kciuki powodzenia oby Ci sie udalo .Z calego serca Ci kibicuje.

reklama
Super! Gratulacje ! 😍
Dziewczyny ja się melduję po wizycie u nowej gin w klinice. No cudna jest :) Nowy cykl od wczoraj, robimy badania przed transferem, i jeśli histo-pat po histeroskopii będzie ok to encorton i mam zielone światło na transfer :)
Trzymam kciuki ! 🙂🌸

Do góry