reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Z tą płcią to czasem tak dziwnie, marzy się o chłopcu czy dziewczynce a jak nie wyjdzie to niby żal a tak naprawdę to człowiek by za żadne skarby dzieciątka nie zamienił, żeby to była 5 dziewczynka czy 5 chłopak to taki nasz, najcudowniejszy, najukochańszy, niezastąpiony... I wyjątkowy.
Tak to prawda, moja Zosia jest 4 córką, zaraz po urodzeniu już nie mogłam sobie wyobrazić że mogła by być chłopcem, jest wyjątkowa i cała mojaaaa 😍😍😍

reklama
Witajcie dziewczyny, ostatnio to tylko zaległości nadrabiam.
Ja miałam leginsy ciążowe z Lidla, dostępne online, polecam, chodzę w nich do tej pory pod bluzę. Miałam też jeansy ciążowe z hm ale ubrałam może 3x, brzuch miałam bardzo nisko i wszystko mnie denerwowało. Leginsy byly super do sukienek, tuniki, podkoszulka .
Dziewczyny trochę mnie zdołowało, będę babcią. Syn w tym roku 21 lat wczoraj oświadczył że dziewczyna w ciąży. Jakoś tak mając syna nie spodziewałam się tak prędko. Myślałam że najpierw studia, ślub...a tu dziecko, ślubu na razie nie chcą. Żal mi trochę ich młodości, zaczną się już obowiązki i odpowiedzialniść.
Kochana tak czy siak stało się, moje gratulacje ❤️dzisiaj młodzi często tak długo odkładają, zawsze coś, a to najpierw mieszkanie, dobra praca, potem tej pracy szkoda, a to kredyt a to to... Więc skoro już będzie to tak miało być, poradzą sobie, są dorośli, ja miałam 20 lat i bliźniaczki, Och to była dobra szkoła życia ❤️❤️❤️

Dziś przygotowałam "karetę" dla najmłodszej😀 Kupiłam używaną, ale wymyta, wyprana, wygląda jak nówka😀 tylko księżniczki w niej brak, ale jeszcze niech z miesiąc w brzuszku pobędzie😀 kareta poczeka😀a te kopniaczki są tak cudne, że jeszcze do porodu tak bardzo mi się nie spieszy...

Dziewczyny no to chwalę się !
Odebrałam dzisiaj wynik amniopunkcji, którą robiłam tylko ze względu na wiek i będę miała córeczkę ❤️

Żeby nie było tak różowo to z amniopunkcji
" wyszedł prawidłowy kariotyp męski" a na USG lekarz szuka patrzy i mówi , że widzi wargi sromowe , że coś jest nie tak. Już zaczęła mi opowiadać , że rzadko , ale się tak zdarza , że najpierw jest chłopiec a potem dziewczynka i niestety dziewczynka wtedy jest bezpłodna. Załamałam się ...ale Pani genetyk nie dawało coś spokoju i tak w wielkim skrócie to okazało się , że sekretarka w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie błędnie wprowadziła płeć dziecka w tabelę. Wyjaśniali i badania i płeć po kilka razy. W poradni zrobiło się zamieszanie, ale okazało się ,że jest wszystko w porządku, że to tylko błąd ludzki. Uffff ulżyło mi jak się Wam tu wygadałam 🙂

Odebrałam dzisiaj wynik amniopunkcji, którą robiłam tylko ze względu na wiek i będę miała córeczkę ❤️

" wyszedł prawidłowy kariotyp męski" a na USG lekarz szuka patrzy i mówi , że widzi wargi sromowe , że coś jest nie tak. Już zaczęła mi opowiadać , że rzadko , ale się tak zdarza , że najpierw jest chłopiec a potem dziewczynka i niestety dziewczynka wtedy jest bezpłodna. Załamałam się ...ale Pani genetyk nie dawało coś spokoju i tak w wielkim skrócie to okazało się , że sekretarka w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie błędnie wprowadziła płeć dziecka w tabelę. Wyjaśniali i badania i płeć po kilka razy. W poradni zrobiło się zamieszanie, ale okazało się ,że jest wszystko w porządku, że to tylko błąd ludzki. Uffff ulżyło mi jak się Wam tu wygadałam 🙂
Super wieści, gratuluję 😍

Matko, wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć, dobrze że się wszystko pięknie wyjaśniło, kamień z serca☺️ No to teraz ze spokojem do finiszu😄 Będziesz rodzic w Instytucie? Super miejsce, bardzo polecam, pomijając wysoką referencyjność pracują tam wspaniali ludzie, w każdym razie ja mam takie doświadczenia.
Ja dziś czuję bardzo jajnik, więc owulacja 😂oczywiście seksy
To my kibicujemy😉

reklama
Matko, wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć, dobrze że się wszystko pięknie wyjaśniło, kamień z serca☺️ No to teraz ze spokojem do finiszu😄 Będziesz rodzic w Instytucie? Super miejsce, bardzo polecam, pomijając wysoką referencyjność pracują tam wspaniali ludzie, w każdym razie ja mam takie doświadczenia.

To my kibicujemy😉
Nie ja jestem z Bydgoszczy , a pobrany materiał był wysyłany ze szpitala do Instytutu Matki i Dziecka w Warszawie

Do góry