Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Tak końcówka ciąży najciężej, ale i po palcu
Jak ktoś ma wprawną rękę to i palce oszczedzikwestia doswiadczeniaTak końcówka ciąży najciężej, ale i po palcu da radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak końcówka ciąży najciężej, ale i po palcu
Jak ktoś ma wprawną rękę to i palce oszczedzikwestia doswiadczeniaTak końcówka ciąży najciężej, ale i po palcu da radę
Hihi to ja tez małolata ,( jak fajnie ! ) bo wszystkim włosom, oprócz tych na głowie , mówię zdecydowane NIETo Ty malolata jestes jak tam łysa
To Ty malolata jestes jak tam łysa
To tak jak jatylko szybko dorastają więc co 2-3 dni tak się bawię.Hihi to ja tez małolata ,( jak fajnie ! ) bo wszystkim włosom, oprócz tych na głowie , mówię zdecydowane NIE
Miłego dnia !
W którym jesteś tygodniu ciąży ?Kurcze od poniedziałku jak zjadłam obiad męczy mnie biegunka. Przepraszam za obrzydzanie, ale to nie jest tak , że cały czas tylko jak idę siku to ze mnie leci....piję duże ilości wody , ale jutro zadzwonię do lekarza , bo ani nic takiego nie zjadłam ani nie wypiłam. Mężowi nic nie jest, bo już myślałam , że to może salmonella, ale jemy obydwoje to samo więc jego też by dopadło. Nigdzie nie chodzę za specjalnie więc Covid raczej też odpada .
Czy to może wynikać ze zmiany "witamin" PrenatalDuo na Femibion 2?
U nas na moje prywatne oko to niby nic się nie dzieje ale jesteśmy zamknięci od tego poniedziałku. Od soboty ponoć cała Polska. Ciekawa jestem jak wygląda sytuacja w naszych szpitalach? Już mam mętlik w głowie.
Ja się dowiedziałam ze moje 10 letnie tez ma zdalne od poniedziałku.Teraz będę mieć 10 i 12 latka w domu.Ehh będą znowu klotnie.U nas na moje prywatne oko to niby nic się nie dzieje ale jesteśmy zamknięci od tego poniedziałku. Od soboty ponoć cała Polska. Ciekawa jestem jak wygląda sytuacja w naszych szpitalach? Już mam mętlik w głowie.
Jaka słodka dzidzia i jak pięknie główkę trzyma w górze❤
Ja mięśniz Kegla ćwiczyłam i tyle, żadnych masaży, oliwek iie stosowałam...Dzięki za podzielenie się informacjami.Powiedzcie mi czy cwiczycie w ciąży ?Te takie specjalne ćwiczenia dla ciężarnych ?Ja nie cwiczylam w poprzednich ciazach i nie wiem czy to pomaga (zeby szybko sie rodzilo i nie bolalo)czy tylko żeby być w formie?Mięśnie Kegła mam juz tak po porodach obluzowane ze od lat z wkładkami chodzie.