@kwiatek250 co u Ciebie? Śpisz już cokolwiek, a maleństwo ?
Ja wczoraj się pochwaliłam poprawą, dziś znów płacze przez brzuszek.
Ja wczoraj się pochwaliłam poprawą, dziś znów płacze przez brzuszek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba nie jest taka głęboka wybiórczość. M9ja mała jak miała dwa latka to nie.mogliśmy wejść do pokoju z jedzeniem tak się darła bo myślała że to dla niej.Żeberka duuuzo zdrówka dla synka. Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło.
znadziejami śliczny króliczek. Mieliśmy kiedyś białego. Obecnie mamy staruszkę kocicę. Trzy psy. Mamy je w kojcu na zewnątrz. To już też staruszki.
Kawoszka81 mam podobny problem z synem. Pije tylko wodę mineralną. Rano i wieczorem obowiązkowo kaszka. Obiady zjada. Lubi mięso. Zupy nie wszystkie. Idzie na wygląd. Nie jada poza ziemniakami warzyw. Owoce to jedynie w saszetkach typu Kubuś praktycznie wszystkie. Bułkę i chleb zje ale suchy bez masła czy czegokolwiek typu np.wedlina. Skusi się na kabanosa ale musi być Tarczyński i wieprzowy. Masakra jakaś z nim. Waży dobrze, wygląda też dobrze.
Rozstępy u mnie pojawiły się w ogromnej ilości tylko w pierwszej ciąży, w kolejnych już nowe nie dochodziły. Co do strachu przed porodem to każda z nas go ma, choćby nie wiem ile razy rodziła bo to zawsze boli i jest strach o dziecko. Ja ze strachu płakałam po kątach,ale już nie pamiętam tego bólu. O 1wszej odeszły mi wody,a przed 6tą mały już był . A z pierwszym dzieckiem męczyłam sie 24hDziewczyny moje dziecko chyba się przekręciło. No cóż jednak z gumy nie jestem i pojawiły się na brzuchu rozstępy. Z córką też miałam długo nic potem bach dwa takie spore przy pępku. Trudno i tak laską nie byłam i nie będę i bikini nie założę.
Boli mnie kręgosłup. Dzisiaj ostani raz krew robiłam. Mocz też zrobiłam i sukces zero cukrów i białka. Czuję jak mi się kości rozchodzą. Boję się okropnie bo wiem jak mnie poprzednio bolało. I ta obawa czy dojadę na czas.
Dzień dobry wszystkim. U nas w nocy trochę padało i wiało, ale za to dobrze się spało. Budzik bezlitosny obudził i już jestem w pracy."Zalety" mieszkania blisko gór: wieje halny jak nie powiem co będzie ciężko się spało a rano budzik będzie bezlitosny
To moje dziewczynki jadły wszystko, nawet młodsza w przedszkolu wszystko aż pani ją chwaliła a mała się przyznała, że jadła żeby pani nie było przykroCo do preferencji jedzeniowych dziecka to chyba każdy dzieciak przez to przechodzi- szukają swoich smaków i chyba trzeba im na to pozwolić. Nie każdy musi wszystko jeść, a zwłaszcza jeśli dobrze sie rozwija
Ze zwierzątek mamy kocice Kitty, ma długą sierść która teraz na wiosnę jest wszędzie
Tez żyje w strachu i obawa przed bólem.Mimo iz to było tyle lat temu.Teraz jeszcze ten covid,nie wiadomo jakie bada obowiązywać zasady.Oby nie kazali mi krzyczeć przez maseczke.Dziewczyny moje dziecko chyba się przekręciło. No cóż jednak z gumy nie jestem i pojawiły się na brzuchu rozstępy. Z córką też miałam długo nic potem bach dwa takie spore przy pępku. Trudno i tak laską nie byłam i nie będę i bikini nie założę.
Boli mnie kręgosłup. Dzisiaj ostani raz krew robiłam. Mocz też zrobiłam i sukces zero cukrów i białka. Czuję jak mi się kości rozchodzą. Boję się okropnie bo wiem jak mnie poprzednio bolało. I ta obawa czy dojadę na czas.
A pytałaś o płeć? Mi na pierwszych prenatalnych czyli w 13tyg powiedział że na 80% dziewczynka, a na połówkowych czyli ok 21tyg już wpisała płeć w kartęNapiszcie mi w którym tyg. podaje się płeć?ja byłam w 21tc i mi tylko powiedział ze ciąża prawidłowo się rozwija.