reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
A może bidulka jeszcze rodzi [emoji848]moja siostra rodziła pierwsze dziecko 16 godzin
mi z 1 bóle zaczęły się w czwartek popołudniu koło 16 a urodziłam w piątek po 10 ale ja do rana miałam lekkie i poród nie postępował a ona już o silnych pisała więc mam nadzieję, że bez komplikacji urodziła tylko ogłasza rodzinie, cieszy się z partnerem i po prostu nie ma czasu.

Witaj Nadija_n. Moje dorosłe dzieci przyszły na świat przez CC. I teraz też będzie na pewno 3 CC. A co do badań prenatalnych jestem po pierwszych i wygląda na to że wszystko ok. Mimo wszystko jakiś lek pozostaje, przecież lekarze też się mylą.
Tez tak mam lęk, mimo badania test nifty i usg prenatalnych czy zdrowe.

Tez tak mam lęk, mimo badania test nifty i usg prenatalnych czy zdrowe.
Wiem, że lęk i niepewność zawsze są i będą ale nie odbieraj sobie radości z tego okresu ciąży. Odpuść troszkę. Prenatalne u mnie były ok ale gdzieś tam z tyłu głowy były obawy, po otrzymaniu wyniku z Nifty już odpuściłam. Cieszyłam się swoim stanem. Mały przyszedł na świat zdrowy i piękny...i tego się trzymaj. U Ciebie też będzie dobrze.

Wiem, że lęk i niepewność zawsze są i będą ale nie odbieraj sobie radości z tego okresu ciąży. Odpuść troszkę. Prenatalne u mnie były ok ale gdzieś tam z tyłu głowy były obawy, po otrzymaniu wyniku z Nifty już odpuściłam. Cieszyłam się swoim stanem. Mały przyszedł na świat zdrowy i piękny...i tego się trzymaj. U Ciebie też będzie dobrze.

Dokładnie, nie ma co ściągać na siebie złych myśli, trzeba wierzyć że będzie dobrze. U mnie po pierwszych prenatalnych i tej okropnej diagnozie byłam przerażona, kolejne badania wykluczyły wadę, ale wiadomo 100 % gwarancji nie dają. Zawierzyłam Matce Boskiej moją kruszynę i tego się trzymałam. Nie dopuszczałam do końca myśli że może być źle. Ale w tyle głowy miałam mysl że cokolwiek by było będę jeszcze mocniej kochać. Urodziła się zdrowiutka[emoji173]
Arona, Agda, Netka przeszlyscie straszne chwile. Matki mają nadprzyrodzoną moc, dostają ogromnej siły aby to przetrwać i być przy swoim skarbie i z uśmiechem to znosić żeby dodać otuchy maluszkowi. Jesteście dla nich bohaterkami.

Dziś o 17.15 nasza cudowna, wyczekana, wspaniała, wyleżana córeczka Élodie 😍 przyszła na świat. Łez wzruszeń bez końca. Obok naszego aniołka, mamy córeczkę. Poród na początku przyjemny, na koniec z komplikacjami i trudny. Jestem wykończona, ale ekipa lekagzy i położnych robiła co mogła, żeby mi pomóc😍. Jutro, pojutrze Wam opowiem. Dziękuję Wam.

Dziś o 17.15 nasza cudowna, wyczekana, wspaniała, wyleżana córeczka Élodie 😍 przyszła na świat. Łez wzruszeń bez końca. Obok naszego aniołka, mamy córeczkę. Poród na początku przyjemny, na koniec z komplikacjami i trudny. Jestem wykończona, ale ekipa lekagzy i położnych robiła co mogła, żeby mi pomóc😍. Jutro, pojutrze Wam opowiem. Dziękuję Wam.
Ok, czekamy 😘

reklama
Kwiatku gratulacje [emoji3060][emoji173]jak dobrze że się odezwałaś. Wypoczywaj i nabierajcie sił. My będziemy już świętować i czekamy cierpliwie. Wszystkiego najpiękniejszego dla Waszego skarbusia i dla Was [emoji3059][emoji7][emoji847][emoji9][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry