Udało mi się zmienić i mam za tydzień na początku 13tcKurcze ale to słabo bo I prenatalne muszą być zrobione do 13t6d bo potem pomiary są niemiarodajne. Musza Ci ustalic termin- spróbuj najwyżej w jakimś prywatnym ośrodku. Z racji wieku i tak będziesz miała bezpłatnie jak Ci ginekolog wystawi skierowanie.
reklama
netka.
Fanka BB :)
cieszę się że w wszystko ok z maluszkiem, czasem jakieś naczyńko pęka, jak tak wylądowałam w szpitalu z krwawieniem w 20tc, a wszystko było dobrze na usg.
Ciągnie się u mnie to plamienie 2 miesiące, codziennie. Teraz leci non stop.
Musze przywyknąć po prostu.
Kawoszka81
Pij rumianek mi pomogło.@Pulp powodzenia na wizycie.
Ja walczę z całodziennym i mdłościami, już nie mam pomysłu co jeść i co robić. Samo wejście do kuchni jest ciężkie... Okropność :-)
Macie jakieś tajne sposoby na to? Bo te powszechne rady nic nie pomagają.
Pozdrawiam!
Kawoszka81
Moja mama i młodsze siostry są szczęśliwe. Tato też się cieszy bo mają jedną wnuczkę a teraz będzie drugie. Moje siostry nie mają dzieci. Rodzina męża nie wie ja nie mam z nimi kontaktu a mąż nie chce z nimi rozmawiać bo są pkłucenie iDziewczyny mam 42 lata..praganę zostać mama. Z mężem rozpoczynamy starania.,.Byłam u lekarza,dostałam zielone swiatło pod względem medycznym. Jak to wg Was wyglada pod wzgledem socjologicznym... najblizsza rodzina sie śmieje, że mi odbiło...
Kawoszka81
Moja mama i młodsze siostry są szczęśliwe. Tato też się cieszy bo mają jedną wnuczkę a teraz będzie drugie. Moje siostry nie mają dzieci. Rodzina męża nie wie ja nie mam z nimi kontaktu a mąż nie chce z nimi rozmawiać bo są pkłuceni . Dzisiaj powiedziałam koleżance mamy dzieci w tym samym wieku. Gratulowała i powiedziała że się cieszy tak więcej nikt nie wie. W pracy powiem jak wrócę z urlopu tylko ja pracuję we własnej firmie to ten plus że powiem wspólpracownikom. A tak nikt nie wie po za tym gronem. U mnie 11 tydzień to już widać bo biust jak melony bycze melony.Dziewczyny mam 42 lata..praganę zostać mama. Z mężem rozpoczynamy starania.,.Byłam u lekarza,dostałam zielone swiatło pod względem medycznym. Jak to wg Was wyglada pod wzgledem socjologicznym... najblizsza rodzina sie śmieje, że mi odbiło...
netka.
Dziewczyny, wyniki prenatalnych wyszly dobrze. Niskie ryzyko trisomii. Nie ma śladu w opisie o ciąży na bliźnie czy łożysku wrastającym... Jedynie tylko łożysko na przedniej ścianie nisko. Ale przodujące już nie jest takim problemem. Mam nadzieję, że się przemieści jak ciąża z blizny.
Jaka jestem szczęśliwa, że podjęłam decyzję o zachowaniu ciąży i nie zostałam w szpitalu "na zabiegu". Maleńka jest śliczna.
Jaka jestem szczęśliwa, że podjęłam decyzję o zachowaniu ciąży i nie zostałam w szpitalu "na zabiegu". Maleńka jest śliczna.
Ostatnia edycja:
Ja mam 44 lata, bałam się reakcji rodziny ale wszyscy stanęli na poziomie. Siostry mnie bardzo pocieszały i obiecują pomoc, córka szaleje z radości i mówi że to najlepsze co ją mogło spotkać, syn się wysmiewal na początku teraz już ok, rodzice zapewniają że będzie dobrze i że to będzie najukochańsze dziecko a najbardziej zaskoczyły mnie dorosłe już siostrzenice, są zachwycone i uważają że to super wiek na dzidziusia. Nawet moja gino na pierwszej wizycie opieprzyła mnie żebym nie narzekała, bo nic nie dzieje się bez powodu. Powodzenia w staraniachDziewczyny mam 42 lata..praganę zostać mama. Z mężem rozpoczynamy starania.,.Byłam u lekarza,dostałam zielone swiatło pod względem medycznym. Jak to wg Was wyglada pod wzgledem socjologicznym... najblizsza rodzina sie śmieje, że mi odbiło...
U mnie kobietki jak przypuszczałam kiepsko. Poronilam. Te plamienia to było naturalne oczyszczanie. Smuteczek. Ale to pewnie już nie mój czas .41lat aczkolwiek lekarz stwierdził ze jeśli tylko chcemy to za 3 m-ce próbować jeszcze. Chyba już Nie dam rady. Mimo ze od początku pecherzyk był mały to jednak po cichu zaczęłam się cieszyć. Staraczkom powodzenia..za resztę trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania. [emoji173]
reklama
netka.
U mnie kobietki jak przypuszczałam kiepsko. Poronilam. Te plamienia to było naturalne oczyszczanie. Smuteczek. Ale to pewnie już nie mój czas .41lat aczkolwiek lekarz stwierdził ze jeśli tylko chcemy to za 3 m-ce próbować jeszcze. Chyba już Nie dam rady. Mimo ze od początku pecherzyk był mały to jednak po cichu zaczęłam się cieszyć. Staraczkom powodzenia..za resztę trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania. [emoji173]
Bardzo mi przykro  (*) (*) (*)
Podziel się: