reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Nelja, ja Cię naprawdę rozumiem. Też mam już dwoje dzieci i więcej nie chcę ...
Wiem też ,że dziewczyny tutaj chcą mieć jeszcze dzieci, choć szczerze podziwiam .
Ja urodziłam dziecko w wieku prawie 37 lat i uważam ,że to już było za późno...
Teraz jestem bliska paniki...:-(
Daj znać kochana jak tylko przyjdzie ,@.
Mam podobnie. 41 lat, 2 dzieci, starania ,strata ,starania. Teraz zwolnili mnie z pracy, decyzja o zaprzestaniu starań bo nowa praca umówiona. A tu...psikus .pozytyw .[emoji4]chcualabym jeszcze dzieciątko ale teraz boję się ucieszyć..bo tyle przeszłam rozczarowań.z Apki 7 +0,Ale na wizycie ostatniej pecherzyk za mały,,plamienia. Gin za tydzień. Wtedy się okaże wszystko albo nic .Będzie i tak dobrze i tak też do przyjęcia. Trzymam za Was kciuki

Mam podobnie. 41 lat, 2 dzieci, starania ,strata ,starania. Teraz zwolnili mnie z pracy, decyzja o zaprzestaniu starań bo nowa praca umówiona. A tu...psikus .pozytyw .[emoji4]chcualabym jeszcze dzieciątko ale teraz boję się ucieszyć..bo tyle przeszłam rozczarowań.z Apki 7 +0,Ale na wizycie ostatniej pecherzyk za mały,,plamienia. Gin za tydzień. Wtedy się okaże wszystko albo nic .Będzie i tak dobrze i tak też do przyjęcia. Trzymam za Was kciuki
Czyli może właśnie tak miało być :) Zycze Ci żeby wszystko z ciąża było jednak dobrze , straty za bardzo bolą, trzymam mocno kciuki 😊

No widzę że nerwy łapią każdego niezależnie od sytuacji. 😬 Ja się strasznie stresuje poniedziałkową wizytą to będzie 12tc, martwię się się czy wszystko w porządku. Wiecie co nie wiedziałam że to takie trudne, wcześniejsze ciąże lepiej znosiłam psychicznie a gorzej fizycznie, teraz na odwrót schiza goni schizę 😉🤪 co tam u was babeczki?

Zrobiłam test dzisiaj rano. Dwie kreski jak nic. Teraz to mam myśli jak każda rany czy dam radę. Zostawiłam test na blacie w kuchni. Mąż chodzi po mieszkaniu i jeszcze tam nie dotarł. Coś mu wpadło do oka i jęczy chyba pojedzie do szpitala. Może lepiej żeby mu to oko przepłukali bo jeszcze źle odczyta. ;)
W październiku kończę 39 lat, mąż z kwietania ten sam rocznik. Tak wiem jestem pewnie tutaj najmłodsza ale taka różnica wieku to żadna. Teraz zrobię betę raz potem za klika dni powtórzę i dopiero przeliczę i tak na 9 tydzień umówię się na usg.
W lutym jak poroniłam w 8 tygodniu nie było serca nic.
Zapowiada się upalny dzień jedziemy z małą nad wodę. Kupiłam wczoraj kostium na ten mój tłusty zad. Ale przynajmniej teraz zmobilizuję się do zdrowego odżywiania.
"Taka" roznica wieku biorąc pod uwagę funkcje rozrodcze to niestety przepaść :(

@Pulp powodzenia na wizycie.
Ja walczę z całodziennym i mdłościami, już nie mam pomysłu co jeść i co robić. Samo wejście do kuchni jest ciężkie... Okropność :-)
Macie jakieś tajne sposoby na to? Bo te powszechne rady nic nie pomagają.
Pozdrawiam!

reklama
Do góry