reklama
Gratulacje..Gratulacje
To mój, ale dla mnie bardzo wątpliwy
Załączniki
arona
Fanka BB :)
Gratulacje..
[/QUOT
a wg mnie gratulacje i tobie!
mieli racje , ze po kwarantannach bedzie bum na porodowkach!
Gratulacje
Z takiego wątpliwego a nawet jeszcze mniej widocznego testu jest moj kochany synusio ktory właśnie cycusia doi GratulacjeGratulacje..
Kasiulek 77
Kochana gratulacje przypomnij jak u Ciebie sytuacja, ile się starałaś i czy masz już dzieci? Bo u mnie skleroza
Kasiulek 77
Moje też tak wyglądały, teraz 9-cio miesięczna córcia na czworakach biega sprintem powtarzałaś jeszcze test?Gratulacje..
Kasiulek 77
Mówiłam że na wiosnę wysyp będzie to mamy pierwszy rzut ech gdyby nie korona to pewnie wszystkie byśmy się cieszyły bardziej nadchodzącym ciepełkiem
Kochana gratulacje przypomnij jak u Ciebie sytuacja, ile się starałaś i czy masz już dzieci? Bo u mnie skleroza
Tak mam już dzieci, starsze bliźniaczki i Młodą 5 letnią . Równo rok temu poronienie w 10tc więc na razie radości jeszcze nie ma. Wiem, że to początek drogi dopiero.
Test wkleiłam, żeby Was trochę podbudować bo u mnie to taki żywioł był, co będzie to będzie. Bez leków, bez badań, bez monitoringu cyklu a przecież wieki taki jak każdej z nas czyli 40+
Cykle długie i nieregularne więc myślałam że bliżej menopauza niż ciąża a jednak....
Kasiulek 77
Super, wiem że po wcześniejszym poronieniu to strach, tak jak u mnie bliźniaczki potem młodsza ma już 17 lat, jak mi się zachciało po 40 to dwa poronienia w 8 i 10 tyg, ale udało się i mała już 9 mies, więc bądź dobrej myśliTak mam już dzieci, starsze bliźniaczki i Młodą 5 letnią . Równo rok temu poronienie w 10tc więc na razie radości jeszcze nie ma. Wiem, że to początek drogi dopiero.
Test wkleiłam, żeby Was trochę podbudować bo u mnie to taki żywioł był, co będzie to będzie. Bez leków, bez badań, bez monitoringu cyklu a przecież wieki taki jak każdej z nas czyli 40+
Cykle długie i nieregularne więc myślałam że bliżej menopauza niż ciąża a jednak....
reklama
U mnie podobnie ..mam bliźniaczki. Rok temu straciłam synka w 22 tc ..teraz niedowierzam .dziś może zrobię jeszcze..chce wiedzieć na 100 %Bo leki mam różne i teraz wszystko zawiesiłam od czwartku.Tak mam już dzieci, starsze bliźniaczki i Młodą 5 letnią . Równo rok temu poronienie w 10tc więc na razie radości jeszcze nie ma. Wiem, że to początek drogi dopiero.
Podziel się: