reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama

Załączniki

• 20200320_132850.jpg
    20200320_132850.jpg
    766 KB · Wyświetleń: 126
  • 20200320_132856.jpg
    20200320_132856.jpg
    746,2 KB · Wyświetleń: 119
Mówiłam że na wiosnę wysyp będzie 😃to mamy pierwszy rzut 🤣ech gdyby nie korona to pewnie wszystkie byśmy się cieszyły bardziej nadchodzącym ciepełkiem

Kochana gratulacje 😃przypomnij jak u Ciebie sytuacja, ile się starałaś i czy masz już dzieci? Bo u mnie skleroza 😃

Tak mam już dzieci, starsze bliźniaczki i Młodą 5 letnią . Równo rok temu poronienie w 10tc więc na razie radości jeszcze nie ma. Wiem, że to początek drogi dopiero.
Test wkleiłam, żeby Was trochę podbudować bo u mnie to taki żywioł był, co będzie to będzie. Bez leków, bez badań, bez monitoringu cyklu a przecież wieki taki jak każdej z nas czyli 40+
Cykle długie i nieregularne więc myślałam że bliżej menopauza niż ciąża a jednak....

Tak mam już dzieci, starsze bliźniaczki i Młodą 5 letnią . Równo rok temu poronienie w 10tc więc na razie radości jeszcze nie ma. Wiem, że to początek drogi dopiero.
Test wkleiłam, żeby Was trochę podbudować bo u mnie to taki żywioł był, co będzie to będzie. Bez leków, bez badań, bez monitoringu cyklu a przecież wieki taki jak każdej z nas czyli 40+
Cykle długie i nieregularne więc myślałam że bliżej menopauza niż ciąża a jednak....
Super, wiem że po wcześniejszym poronieniu to strach, tak jak u mnie bliźniaczki potem młodsza ma już 17 lat, jak mi się zachciało po 40 to dwa poronienia w 8 i 10 tyg, ale udało się i mała już 9 mies, więc bądź dobrej myśli 😚

reklama
U mnie podobnie ..mam bliźniaczki. Rok temu straciłam synka w 22 tc ..teraz niedowierzam .dziś może zrobię jeszcze..chce wiedzieć na 100 %Bo leki mam różne i teraz wszystko zawiesiłam od czwartku.

Do góry