reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej Kochane serdecznie dziekuje za wszystkie zyczenia i przepraszam ze mnie troche nie było...mialam przeprowadzke a co za tym idzie sporo pracy i brak netu :) W tym wszystkim zapomnialam o tym ze @ powinna sie pojawic 2 dni temu....nie wiem co mam o tym myslec...wczoraj wieczorem zrobilam test ale negatywny...i cos czuje ze menopauza chyba wchodzi juz na dobre z wielkimi butami w moje zycie... Pozdrawiam Was Kochane :)

Hej Kochane serdecznie dziekuje za wszystkie zyczenia i przepraszam ze mnie troche nie było...mialam przeprowadzke a co za tym idzie sporo pracy i brak netu :) W tym wszystkim zapomnialam o tym ze @ powinna sie pojawic 2 dni temu....nie wiem co mam o tym myslec...wczoraj wieczorem zrobilam test ale negatywny...i cos czuje ze menopauza chyba wchodzi juz na dobre z wielkimi butami w moje zycie... Pozdrawiam Was Kochane :)

Test nie zawsze wychodzi od razu pozytywny poczekaj kochana z dwa dni i zrób znowu test może akurat [emoji1307][emoji1307]bardzo ci tego życze z całego serca kochana [emoji173]️[emoji173]️pisz tylko .[emoji8][emoji8]

Test nie zawsze wychodzi od razu pozytywny poczekaj kochana z dwa dni i zrób znowu test może akurat [emoji1307][emoji1307]bardzo ci tego życze z całego serca kochana [emoji173]️[emoji173]️pisz tylko .[emoji8][emoji8]
Madziu ja mialam podobna sytuacje dokladnie rok temu...2 miesiace nie mialam @ i testy wychodzily negatywne wiec nie łudze sie nadzieja bo czuje ze to nie ciaza....

Dziewczyny od którego miesiąca zaczelyscie coś wprowadzać do menu maluszka u mnie mm?Jak to wygląda u Was?
Maju, my jak byliśmy na szczepieniu to pani doktor powiedziała że po 17 tyg można wprowadzić ale najpierw warzywa marchewka, brokuł. My jeszcze nie wprowadzamy,bo sam cysio starcza.

Hej
Pisałam tutaj w październiku 2019. Straciłam wtedy córeczkę w 11 tyg.
Najpierw chciałam walczyć o kolejną ciąże, ale za bardzo się bałam. Robiłam wszystko by nie zajść . Bardzo uważałam, zabezpieczenia...
W międzyczasie straciłam pracę i znalazłam nową, na której bardzo mi zależy. Umowę mam tylko na 3mce na razie... w listoapdzie straciłam mamę..
Dużo się działo i zapomniałam o okresie. Spóźnia mi sie tylko 3 dzien ale zrobilam test w ciagu dnia i 2 grube kreski...

Nie wiem co myslec... bede mama prawie 40 lat, bez pracy i do tego ten strach o stratę ciąży.
Pokijam wszystkie opinie z zew.

Hej
Najpierw chciałam walczyć o kolejną ciąże, ale za bardzo się bałam. Robiłam wszystko by nie zajść . Bardzo uważałam, zabezpieczenia...
W międzyczasie straciłam pracę i znalazłam nową, na której bardzo mi zależy. Umowę mam tylko na 3mce na razie... w listoapdzie straciłam mamę..
Dużo się działo i zapomniałam o okresie. Spóźnia mi sie tylko 3 dzien ale zrobilam test w ciagu dnia i 2 grube kreski...

Nie wiem co myslec... bede mama prawie 40 lat, bez pracy i do tego ten strach o stratę ciąży.

Wszystko się ułoży, mówię z autopsji, dziecko ma te moc! Gratulacje !

Hej

Znam strach przed stratą, znam strach przed ciążą po niej, chciałam ale się bałam zajść w ciążę, więc kusilismy los , unikając dni plodnych.
Urodziłam córkę mając 39,5, teraz skończyła 14 miesięcy i jest moim największym szczęściem.
Wszystko się ułoży, ciesz się tym czasem, bo dojrzałe macierzyństwo jest inne, ale nie gorsze, raczej pelniejsze.

Hej

Kochana skoro tak miało być to wszystko się ułoży, gratulacje 😀

reklama
Do góry