znadziejami
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny!!!! Zdrowy chłopiec!!!!!
Oczywiście trzeba poczekać na pełne wyniki, ale główne 3 wady chromosomów są wykluczone.
Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny!!!! Zdrowy chłopiec!!!!!
Oczywiście trzeba poczekać na pełne wyniki, ale główne 3 wady chromosomów są wykluczone.
Dziękuję
To tak jak u mnie, tylko ja nawet nie myślę o takim Mikołaju, małpa zawsze przylezieJa własnie czekam na @...myslałam,ze Mikołaj o mnie nie zapomni...
Kobietki cudownych Mikołajek zycze
Trzeba jakos przepedzic te małpy bo juz dosłownie sie rozgoscily wstretneTo tak jak u mnie, tylko ja nawet nie myślę o takim Mikołaju, małpa zawsze przylezie
Lepiej nie, bo menopauza przyjdzieTrzeba jakos przepedzic te małpy bo juz dosłownie sie rozgoscily wstretne
No jaki to fajny czas pomimo tych zmartwień.No nie dziewczyny? i jak to szybko przeleci i pomyśleć ze trzy tygodnie temu urodziłam to teraz tak myślę kiedy to było
Super !!! najwazniejsze ze juz nie bedziesz sie stresowac
Ja własnie czekam na @...myslałam,ze Mikołaj o mnie nie zapomni...
Kobietki cudownych Mikołajek zycze
Dostane bo na tyle znam swoj organizm ze wiem...oj no my staraczki bardzo bysmy chcialy zeby sie udalo i wspieramy sie wzajemnie...i juz sama nie wiem co myslec...zaczyna mnie dopadac rezygnacja i to duzymi krokami...czasami zaluje ze sie staralismy te prawie 3 lata...nic z tego nie wyszlo...wczesniej mialam przez to duzy stres a teraz to juz raczej pewna jestem ze sie nie uda...Może kochana nie dostaniesz??[emoji1307][emoji1307]o mnie tez zapomniał już chyba dam spokój bo to tylko szkoda nerwów i tego smutku.
Jejku suuuupeeeeer gratuluję patrzcie jaka przewaga chłopców na forum a u mnie 4 kobitkiDziewczyny!!!! Zdrowy chłopiec!!!!!
Dziękuję
Akurat dziś mówię do męża ze już zapomniałam ze chodziłam w ciąży ,te które są delektujcie się tym stanem .Mały nawet ,nawet jak trzeba to zostaje ze znajomą ja trochę karmię plus butla no i leci pomału już miesiąc.I jak to teraz jest ?? Pewnie zupełnie inaczej niż jak rodziło się te kilka lat temu? Jak mały ??