Ale w naszym wieku za nia nie płacisz. Wiec.. rozważ na spokojnie. Przespijcie sie z tematem [emoji8]Ale ja w razie wady będę musiała i tak robić amniopunkcję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w naszym wieku za nia nie płacisz. Wiec.. rozważ na spokojnie. Przespijcie sie z tematem [emoji8]Ale ja w razie wady będę musiała i tak robić amniopunkcję...
Obym miała już tylko takie wiadomości!!!Anette79 pamietasz jak pisalam ci o koleezance ktora miala za wczesnie robione NT po tygodniu z 5,8 zeszlo jej na 2,2 i wszystko wyszlo w porzadku
genetyk jej tlumaczyl ze nie ma co robic za wczesnie bo dziecko moze miec obrzek ktory pozniej znika
mi lekarka ZAWSZE kazala przychodzic blizej konca terminu wyznaczonego na prenatalane czyli blizej 14tc ZAWSZE mowila ze lepiej widac i mniejsze ryzyko bledu
Kiedy masz wizytę u doktorka?dzisiaj potowrzylam bete
12.11- 10dpo beta 53
15.11 - 13dpo beta 178
18.11 - 16dpo beta 504
Przepraszam że się wtrącam, ale zagladam tu z sentymentu bo urodziłam w wieku 39 lat.Oni z automatu kierują do feminy do Lubina. Ale pani profesor genetyk poleciła Wrocław. I tam też się umówiłam.
Synek jak marzenie! Gratuluję! Ciocie trzymały kciuki za stópki. Proszę malutkiego w nie od cioć wycałować!!!! :*Będzie jeden gips mniej, bo ładnie stópki się korygują. Buziaki dla wszystkich i dziękuję za wsparcie. Zobaczcie ciotki jaki jestem już duży. Ważę już 3700
Zoja piekny cudowny maluszek wspaniale ze stopki sie pieknie koryguja zaraz bedzie to tylko zlym wspomnieniemBędzie jeden gips mniej, bo ładnie stópki się korygują. Buziaki dla wszystkich i dziękuję za wsparcie. Zobaczcie ciotki jaki jestem już duży. Ważę już 3700
Dokładnie wstrzymaj się z amniopunkcją.Moja koleżanka z pracy robiła i wylądowała w szpitalu bo jej wody uciekały.Wyslalam ci na priv namiary na doktorka.
Jak on powie ze masz isc na amino to wtedy idz. Jak powie ze nie trzeba bo możesz skakać z radości pod sam sufit. Bo on wie co mówi. Nigdy sie nie myli.
Jak bedziesz miała problem żeby sie do niego dostać daj mi znac. Zalatwie ci. Albo odstąpię swój termin 25.11. Bo umowiona Jestem na echo serca. Tyle ze ja latam do niego co 3 tyg, a mam.jeszcze 4 lekarzy prowadzących wiec dam rade z opoznieniem swojej wizyty. A Ty jedz dla swojego spokoju.
Amino to naprawdę ostateczności która tak.jak twoj powiedział wiele z zd nie potwierdza amino. A może uszkodzic dzidzie. I wtedy nie wybaczylabym sobie jakbym narazila dziecko, zdrowe dziecko. I cos by sie stało.
Znam.osobiscie kilka kobiet ktore tak straciły dzieci. Zdrowe dzieci
za tydzien ide sprawdzic czy bedzie pecherzyk - do luxmedu wiec nie spodziewam sie wieleKiedy masz wizytę u doktorka?
Już można gratulować?