Dziewczyny! Trzymam kciuki!!!! Kochajcie się na zdrowie!Będzie dobrze zobaczysz [emoji173]️[emoji173]️zobacz ja rok temu byłam w ciąży zaszłam i nic koniec limit u mnie się skończył [emoji16]a ty teraz weźmiesz lek i zaraz nam tu pokażesz dwie kreseczki [emoji173]️[emoji173]️[emoji1307]
reklama
Dzieki kochana tylko u mnie II kreski jeszcze nic dobrego nie wroza ale mam juz wszystkie mozliwe leki , nie ma innych ktore moga ciezarne brac wiec juz to nie pomoze to juz ... echhBędzie dobrze zobaczysz [emoji173]️[emoji173]️zobacz ja rok temu byłam w ciąży zaszłam i nic koniec limit u mnie się skończył [emoji16]a ty teraz weźmiesz lek i zaraz nam tu pokażesz dwie kreseczki [emoji173]️[emoji173]️[emoji1307]
pozytywnego podejscia na pewno mi troche brak ..
Ostatnia edycja:
Stara Gwardia? to ile Was tutaj bylo duzo kobietek po 40 i kazdej sie udalo ? byly tez z tak niskim amh jak ja?ze starszej gwardii to juz chyba wsyztskie sie rozpakowaly a ze starcy staraczek nowych ciaz nie ma nowe ciezarne za to dochodza
AnaOna moja kolezanka poleca ja nigdy nie korzystalam ale co ci szkodzi sprobuj a noz sie uda
Dzis mi wyszedl wysoki poziom kwasu foliowego ponad norme
homocysteina mam 6. wiec wyklucza sie ten gen Mh cos tam ah jak myslicie kwasem jest powod do zmartwienia?
Anett79
jakbym czytała swoja historie o mamie.. to samo przykre ale prawdziwe ostatnio nawet mi mówiła Ty się weź zabezpieczaj po co Ci na starość dziecko Pieknie a ja taka podłamana bo walcze o dzieciątko tyle kasy a takie slowa uslyszec to tylko płakać
Ja nadal bez okresu 7dzien od odstawienia duphastonu ah
ciazy brak
jakbym czytała swoja historie o mamie.. to samo przykre ale prawdziwe ostatnio nawet mi mówiła Ty się weź zabezpieczaj po co Ci na starość dziecko Pieknie a ja taka podłamana bo walcze o dzieciątko tyle kasy a takie slowa uslyszec to tylko płakać
ciazy brak
U mojej mamy seks i życia małżeńskie to temat tabu... Ale. Jak miałam 18 lat i miałam stałego chłopaka to wzięła mnie do ginekologa i kazała przepisać tabletki i mi kupowała. HahaAnett79
ciazy brak
Nie rezygnuj, ja po 4 latach starań.Za dwa tygodnie będę przytulać synka. Pierwsza zasada odpuścićJa juz w sumie nie starajaca sie bo czas przyszedł na poddanie sie po ponad 2 i pol roku staran...przyjelam na zenska klate fakt ze juz nic wiecej nie moge zrobic...zadne suplementy diety ani zele nie pomogły a wyniki super...oczywiscie podczytuje Was Kochane i kibicuje...Pozdrawiam
annauelle
Fanka BB :)
Kochana ja juz mam ukonczone 44lata...za kilka miesiecy 45..nie staramy sie chociaz wzmianka w Klinice była i o iv i zeby jajeczka wziac od innej kobiety,ale stwierdzilismy ze nic na siłe...co ma byc to bedzie...narazie odpuscilismy...zero rozmów o tym,zero staran wszystko na spontanie...Nie rezygnuj, ja po 4 latach starań.Za dwa tygodnie będę przytulać synka. Pierwsza zasada odpuścić
Ja w maju obchodziłam 44 urodziny, mam 3 dzieci i jestem już babcią. Od 13 lat wdową, a z partnerem to nasze pierwsze donoszone dzieciątko.Kochana ja juz mam ukonczone 44lata...za kilka miesiecy 45..nie staramy sie chociaz wzmianka w Klinice była i o iv i zeby jajeczka wziac od innej kobiety,ale stwierdzilismy ze nic na siłe...co ma byc to bedzie...narazie odpuscilismy...zero rozmów o tym,zero staran wszystko na spontanie...
reklama
martusia1977
Aktywna w BB
Gratuluję mamom którym się powiodło i tym które już niedługo przytula swoje skarby. Ja chciałabym prosić o dołączenie do grupy staraczek.
Ostatnia edycja:
Podziel się: