no widzisz to -wszystko to jest dziwne ja zas mam za niskie i tez nie moge wiec to chyba nie zalezy od tego amh
Chyba najwięcej jest w głowie...
Luz w głowie i ziarenko w brzuchu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widzisz to -wszystko to jest dziwne ja zas mam za niskie i tez nie moge wiec to chyba nie zalezy od tego amh
Hej, dziewczyny, 9 października o 11:03 zgodnie z planem powitaliśmy na świecie nasza Córeczkę [emoji3590] Całe 3500 gr Szczęścia. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i otuchę w czasie oczekiwania, za to że byłyście, że dzięki Wam było mi łatwiej oswoić moje strachy. Wam wszystkim i każdej z osobna życzę bezproblemowej, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Oby już wkrótce, każda ze Staraczek zobaczyła upragnione dwie kreski, a 9 miesięcy później mogła tulić swoje Maleństwo [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Marzenia się spełniają. Naprawdę!
Hej, dziewczyny, 9 października o 11:03 zgodnie z planem powitaliśmy na świecie nasza Córeczkę [emoji173]️ Całe 3500 gr Szczęścia. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i otuchę w czasie oczekiwania, za to że byłyście, że dzięki Wam było mi łatwiej oswoić moje strachy. Wam wszystkim i każdej z osobna życzę bezproblemowej, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Oby już wkrótce, każda ze Staraczek zobaczyła upragnione dwie kreski, a 9 miesięcy później mogła tulić swoje Maleństwo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Marzenia się spełniają. Naprawdę!
Gratuluje <3 tez bym juz chciala lecz u mnie bedzie ciezkoHej, dziewczyny, 9 października o 11:03 zgodnie z planem powitaliśmy na świecie nasza Córeczkę ❤ Całe 3500 gr Szczęścia. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i otuchę w czasie oczekiwania, za to że byłyście, że dzięki Wam było mi łatwiej oswoić moje strachy. Wam wszystkim i każdej z osobna życzę bezproblemowej, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Oby już wkrótce, każda ze Staraczek zobaczyła upragnione dwie kreski, a 9 miesięcy później mogła tulić swoje Maleństwo ❤❤❤ Marzenia się spełniają. Naprawdę!
Gratulacje i wszystkiego najlepszegoHej, dziewczyny, 9 października o 11:03 zgodnie z planem powitaliśmy na świecie nasza Córeczkę ❤ Całe 3500 gr Szczęścia. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i otuchę w czasie oczekiwania, za to że byłyście, że dzięki Wam było mi łatwiej oswoić moje strachy. Wam wszystkim i każdej z osobna życzę bezproblemowej, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Oby już wkrótce, każda ze Staraczek zobaczyła upragnione dwie kreski, a 9 miesięcy później mogła tulić swoje Maleństwo ❤❤❤ Marzenia się spełniają. Naprawdę!