A mi właśnie nie pomaga i już też tracę nadziejęA spróbuj mi pomógł Clostibegyt
reklama
Nadja_n
Fanka BB :)
Też biorę metformine.ja sie boje zwiekszac dawki sterydu zeby mi cukrzyca posterydowa nie wyszla niestety mam IO i podwyzszony cukier po 2 godz jestem na metforminie
moja diabetolog mowi ze taka cukrzyce nie da sie juz leczyc tabletakmi tylko insulina niestety tylko nie wiem czy ona mija po odstawieniu lekow czy nie
@annauelle myslisz ze czytanie forum cie nakreca ? mnie osoboscie uspokaja bo moge zadawac pytania ktore pewnie lekarzowi bym mogla tylko zadac wiec czekalabym na odpowiedz od wizyty do wizyty a tak jestem najczesciej uspokojona w ciagu kilku godzin
nikt nas tak nie zrozumie jak kobieta w podobnej sytuacji
A spróbuj mi pomógł Clostibegyt
Nadja_n
Dziękuję za podpowiedzi clo też stosowałam i lamette.Też biorę metformine.
Uposledzaja mi endometrium jest po nich cienkie a normalnie jest ok.
A Ty jesteś 75rocznik? Mogę spytać kiedy Ci się udało?
przykro mi ani ziol ani stymulacji nigdy nie mialamhello nikt nic nie wie Czy moge to łaczyć z Ziolami Ojca sroki z lametta?
zadowolonaM
Cześć dziewczynki trochę mnie z wami nie ma przepraszam was, ja oczywiście dostałam okres trochę był teraz dziwny inny niż zazwyczaj ciąży brak wiec postanowiłam dać spokój nie chodzę do gin nie testuje nie biorę clo nic nie biorę stwierdziłam ze z tym AMH to już tylko chybił trafił i lód szczęścia, bzykam się kiedy mam po prostu ochotę i tyle.. idę w pon zrobić cytologię bo już czas powinnam co 6 mięs a zajęta byłam zachodzenie w ciąże niż sobą , po za tym teraz dwa razy po sexie miałam jakaś krew dziwna nie taka żywa krew może brunatna albo jasna i chwilkę była ogólnie zaraz po stosunku nie było jakieś ostrej jazdy ale dziwny przypadek wiec niech mi sprawdzi podwozie żeby nie było później smutnej nie słodziaki. Od tygodnia jestem bez ortezy dopiero! A teraz rehabilituje i kolejny ból masakra z ta noga (stopa) jak bym drewno miała po prostu nie rusza się a każde ćwiczenie i każdy krok to ból taki jak by mi się te kości łamały czasem aż zapłacze ze taki upadek zrobił tyle złego , ale ze jestem uparta to zagryzam żeby i katuje ta stopę żeby tylko luźniej chodzić . Za 2 tyg kończę 40 lat heh ma być bal ale z ta drewniana stopa to słabo to widzę ...
Ja odpuściłam ale w głowie nadal siedzi myśl ze chce maluszka ale wiecie wole sobie myśleć ze już po zawodach niż co miesiąc mieć ciśnienie na ta ciąże .. teraz mija rok od zajścia w ciąże 8 mięs od poronienia i tak myśle ze jeśli dane jest mi dziecko to będzie po prostu musi być dobre jajeczko
Ja odpuściłam ale w głowie nadal siedzi myśl ze chce maluszka ale wiecie wole sobie myśleć ze już po zawodach niż co miesiąc mieć ciśnienie na ta ciąże .. teraz mija rok od zajścia w ciąże 8 mięs od poronienia i tak myśle ze jeśli dane jest mi dziecko to będzie po prostu musi być dobre jajeczko
No Magda życzę Ci zdrowiA z tą nogąCześć dziewczynki trochę mnie z wami nie ma przepraszam was, ja oczywiście dostałam okres trochę był teraz dziwny inny niż zazwyczaj ciąży brak wiec postanowiłam dać spokój nie chodzę do gin nie testuje nie biorę clo nic nie biorę stwierdziłam ze z tym AMH to już tylko chybił trafił i lód szczęścia, bzykam się kiedy mam po prostu ochotę i tyle.. idę w pon zrobić cytologię bo już czas powinnam co 6 mięs a zajęta byłam zachodzenie w ciąże niż sobą , po za tym teraz dwa razy po sexie miałam jakaś krew dziwna nie taka żywa krew może brunatna albo jasna i chwilkę była ogólnie zaraz po stosunku nie było jakieś ostrej jazdy ale dziwny przypadek wiec niech mi sprawdzi podwozie żeby nie było później smutnej nie słodziaki. Od tygodnia jestem bez ortezy dopiero! A teraz rehabilituje i kolejny ból masakra z ta noga (stopa) jak bym drewno miała po prostu nie rusza się a każde ćwiczenie i każdy krok to ból taki jak by mi się te kości łamały czasem aż zapłacze ze taki upadek zrobił tyle złego , ale ze jestem uparta to zagryzam żeby i katuje ta stopę żeby tylko luźniej chodzić . Za 2 tyg kończę 40 lat heh ma być bal ale z ta drewniana stopa to słabo to widzę ...
zadowolonaM
Maju szczerze to mam jej dosyć ale co zrobię ?? Muszę zagryźć zęby i do przoduNo Magda życzę Ci zdrowiA z tą nogą
Ja po poronieniu 4 lata próbowałam.Cześć dziewczynki trochę mnie z wami nie ma przepraszam was, ja oczywiście dostałam okres trochę był teraz dziwny inny niż zazwyczaj ciąży brak wiec postanowiłam dać spokój nie chodzę do gin nie testuje nie biorę clo nic nie biorę stwierdziłam ze z tym AMH to już tylko chybił trafił i lód szczęścia, bzykam się kiedy mam po prostu ochotę i tyle.. idę w pon zrobić cytologię bo już czas powinnam co 6 mięs a zajęta byłam zachodzenie w ciąże niż sobą , po za tym teraz dwa razy po sexie miałam jakaś krew dziwna nie taka żywa krew może brunatna albo jasna i chwilkę była ogólnie zaraz po stosunku nie było jakieś ostrej jazdy ale dziwny przypadek wiec niech mi sprawdzi podwozie żeby nie było później smutnej nie słodziaki. Od tygodnia jestem bez ortezy dopiero! A teraz rehabilituje i kolejny ból masakra z ta noga (stopa) jak bym drewno miała po prostu nie rusza się a każde ćwiczenie i każdy krok to ból taki jak by mi się te kości łamały czasem aż zapłacze ze taki upadek zrobił tyle złego , ale ze jestem uparta to zagryzam żeby i katuje ta stopę żeby tylko luźniej chodzić . Za 2 tyg kończę 40 lat heh ma być bal ale z ta drewniana stopa to słabo to widzę ...
reklama
zadowolonaM
Mi już Jest wszystko jednoJa po poronieniu 4 lata próbowałam.
Podziel się: