reklama
Holter miałam ściągnięty wczoraj w poniedziałek wizyta dziś polowkoweMaja75, kiedy ten holter? Jak sie czujesz?
zadowolonaM
Fanka BB :)
Boli ale ciutek mniej za to łapie mnie depresja kurde kolejna przeszkoda do pokonania ... ale podniosę się jak tylko stanę na nogiMagdamama, jest cos lepiej czy boli nadal?
Super że wszystko okJa po polowmiwym ok jest
Wierzę że sie podniesiesz i że zrealizujesz marzenia.Boli ale ciutek mniej za to łapie mnie depresja kurde kolejna przeszkoda do pokonania ... ale podniosę się jak tylko stanę na nogi
Ja też i nie możesz się poddać. Nawet o tym nie myśl.Wierzę że sie podniesiesz i że zrealizujesz marzenia.
Madziula bedzie wszystko dobrze [emoji8]
Boli ale ciutek mniej za to łapie mnie depresja kurde kolejna przeszkoda do pokonania ... ale podniosę się jak tylko stanę na nogi
zadowolonaM
Fanka BB :)
Kochane moje dziękuje wam tak podniosę się jak zawsze czasem się śmieje ze jestem jak feniks
Kurde dziewczyny masakrycznie bolą mnie sutki @ mam mieć za 13 dni wiec czyżby już na nią mnie bolały ?? Kurczę dotyk mnie boli
Kurde dziewczyny masakrycznie bolą mnie sutki @ mam mieć za 13 dni wiec czyżby już na nią mnie bolały ?? Kurczę dotyk mnie boli
reklama
Kochane moje dziękuje wam tak podniosę się jak zawsze czasem się śmieje ze jestem jak feniks
A skorzystalas z mojej rady "na łyżeczke". Może tu jest przyczyna
Podziel się: