No niby tak ma działać, ale widzisz może nie na wszystkie działa tak samo. Brałam go prawie rok po stracie 4 lata temu i nic nie wychodziło, a teraz dzięki Clostibegyt od razu w pierwszym cyklu się udało.a z jakiego powodu go bralas ? dlugo go stosowalas ?
bo ja na IO bardziej ... choc na jajeczka tez mam nadziaje ze dobrze dziala
reklama
zadowolonaM
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Muszę wam napisać ze chwilowo zmuszona jestem dać przerwę kurczę operacja mnie czeka tej nogi czekam na telefon od lekarza kiedy ma się odbyć ... nie mogę narażać ewentualnej ciąży na to wszystko ... wiec znowu jakiś cios ... do tego dopadła mnie depresja ta noga dołożyła i dopadła mnie także muszę się podnieść trochę ... być może ciąża zostanie już tylko nie spełnionym marzeniem ...
Muszę wam napisać ze chwilowo zmuszona jestem dać przerwę kurczę operacja mnie czeka tej nogi czekam na telefon od lekarza kiedy ma się odbyć ... nie mogę narażać ewentualnej ciąży na to wszystko ... wiec znowu jakiś cios ... do tego dopadła mnie depresja ta noga dołożyła i dopadła mnie także muszę się podnieść trochę ... być może ciąża zostanie już tylko nie spełnionym marzeniem ...
ojej no wspolczuje ci tego wszystkiego z nogaCześć dziewczyny
trzymaj sie i dawaj znac co u ciebie
Madziu, przykro mi bardzo. Trzymaj się kochana, ale nie poddawaj się. Po burzy wychodzi słońce. Ściskam Cię mocnoCześć dziewczyny
zadowolonaM
Muszę trochę dystansu mieć do siebie i całej sytuacji potrzebuje trochę czasu dla siebie po prostu
Kasiulek 77
Magda siła wyższa nie przeskoczysz ale jak to mówią ,co się odwlecze to nie ucieczeMuszę trochę dystansu mieć do siebie i całej sytuacji potrzebuje trochę czasu dla siebie po prostu
Noga sie zgoi ,pragniemie sie ostudzi I po 40 bedzie buchMuszę trochę dystansu mieć do siebie i całej sytuacji potrzebuje trochę czasu dla siebie po prostu
zadowolonaM
Dziewczyny jutro jadę do szpitala dzwonił lekarz operacja w piątek , nie ma czasu czekać także trzymajcie za mnie kciuki w ten piątek a kto wierzący to pomódlcie się za mnie no i co ja jeszcze w tym swoim 40 wieku przeżyje ??
reklama
Nie robilam ,a moze zawsze mualas tylko nie wiedzialasDziewczyny.Czy robiąc badania w ciąży ,miałyście podwyższone ALT.
Podziel się: