reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Magdula staraj się czymś zająć ,książka ,krzyżówka ,film jakiś ,te gorsze chwile mijają ,mnie też czasem z nienacka dopada dołek czasem bez powodu zresztą jak każdego,trzeba to przetrwać ,wykorzystaj ten czas jak jesteś unieruchomiona i postaraj się odpocząć ,buziaki kochana
Wiesz Kasiu ze dla mnie ten czerwiec będzie taki czuje jakbym wszystko od nowa przechodziła :(

Tak wiem ...ale wierzę że wkrótce wyjdzie słońce i to dzieciątko wróci do Ciebie,czego Ci z całego serca życzę
Kurde wiesz... tracę jakoś nadzieje serio może to przez ten okres?? Lekarz kazał mi teraz brać po 2 tabletki clo ale tak sobie myśle czy to ma sens? Tak pchać w siebie te leki ?? A później nic?? Jak twierdzi moj lekarz nie ma szans żebym miała nie drożne jajowody czy nawet jeden jajowod nie potrafię nie myśleć o ciąży i dziecku nie potrafię pragnąc je mieć a niby to jest przeszkoda ale jak się przestawić ?? Nawet nie poszłam po receptę a sorry nie mogę iść :) nie wydałam nikogo po nią a za 3 dni powinnam wziąć już tabletki zacząć brać .. a w głowie mentlik brać czy nie brać czy przeczekać to wszystko??? Pogodzić się z tym wszystkim cieszyć tym co mam. ? Bo mam przecież wspaniałe córki .. oj totalna dolina :( Kasiu

Kurde wiesz... tracę jakoś nadzieje serio może to przez ten okres?? Lekarz kazał mi teraz brać po 2 tabletki clo ale tak sobie myśle czy to ma sens? Tak pchać w siebie te leki ?? A później nic?? Jak twierdzi moj lekarz nie ma szans żebym miała nie drożne jajowody czy nawet jeden jajowod nie potrafię nie myśleć o ciąży i dziecku nie potrafię pragnąc je mieć a niby to jest przeszkoda ale jak się przestawić ?? Nawet nie poszłam po receptę a sorry nie mogę iść :) nie wydałam nikogo po nią a za 3 dni powinnam wziąć już tabletki zacząć brać .. a w głowie mentlik brać czy nie brać czy przeczekać to wszystko??? Pogodzić się z tym wszystkim cieszyć tym co mam. ? Bo mam przecież wspaniałe córki .. oj totalna dolina :( Kasiu
Kochana obie dobrze wiemy że nie zrezygnujesz :) więc głowa do góry ,wyślij kogoś do apteki i działaj na ile dasz radę z nogą, oczywiście najlepiej bez spiny ale łatwo powiedzieć , doskonale wiem jak to jest pragnąc być w ciąży już teraz natychmiast ,u mnie też zeszło kilka miesięcy i jak już pisałam szalałam z testami temperatura , suplementami aż się wkurzyłam rzuciłam wszystko w kat i pyk udało się ,ważne że wiesz że możesz zajść ,będzie dobrze :)popatrz niektóre dziewczyny od nas z forum po kilka lat się starały i w końcu się udało

Kochana obie dobrze wiemy że nie zrezygnujesz :) więc głowa do góry ,wyślij kogoś do apteki i działaj na ile dasz radę z nogą, oczywiście najlepiej bez spiny ale łatwo powiedzieć , doskonale wiem jak to jest pragnąc być w ciąży już teraz natychmiast ,u mnie też zeszło kilka miesięcy i jak już pisałam szalałam z testami temperatura , suplementami aż się wkurzyłam rzuciłam wszystko w kat i pyk udało się ,ważne że wiesz że możesz zajść ,będzie dobrze :)popatrz niektóre dziewczyny od nas z forum po kilka lat się starały i w końcu się udało
I ja się podpisuję pod tym tekstem. Lekarz mi mówił, że za bardzo się spinam, stresuję się, że czas tak leci. Sama jestem w szoku, że się udało, w pierwszym miesiącu, gdy nagle odpusciłam. Życze żeby wszystko się udało

I ja się podpisuję pod tym tekstem. Lekarz mi mówił, że za bardzo się spinam, stresuję się, że czas tak leci. Sama jestem w szoku, że się udało, w pierwszym miesiącu, gdy nagle odpusciłam. Życze żeby wszystko się udało
U mnie jeszcze było tak, że dałam spokój ze staraniami i przygarnęłam szczeniaka. Całą tęsknotę ukoiłam w nim... Tuliłam, nosiłam na rękach ciągle jak dziecko. I w następnym miesiącu były dwie kreski na teście. Ja jestem pewna, że szczeniak mi pomógł w pewnym sensie. Wyluzowałam i się udalo.

Właśnie mi tez mówił ze stres tu nie pomaga nie mam leków ani recepty także w tym cyklu nic ja i tak mam z ta noga lipę wiec nawet nie wiem jak?

U mnie nowy cykl się zaczął. Wiedziałam, że się nie udało, bo nic mi nie było, żadnych objawów. Cykle mam regularne 29 dniowe ale od jakiegoś czasu mam tego pierwszego i drugiego dnia plamienia. Przeczytałam, że to może świadczyć o niewydolności ciałka żółtego i niedoborach progesteronu. Wiecie coś na ten temat?

reklama
Magda,gdzie mieszkasz? Bo chyba pojadę kopnąć Cię w d....i nie tylko noga będzie boleć. Wtedy zaczniesz inaczej myśleć. Weź się w garść i nie pierdziel. Bierz tabletki i nie marudź.

Do góry