Kasiulek 77
Fanka BB :)
Dokładnie tak ,zaskoczy w najmniej spodziewanym momencieBędzie dobrze , mamy macicę i jajeczka Potrzebują trochę więcej czasu aby być zdrowe i silne, także czekamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak ,zaskoczy w najmniej spodziewanym momencieBędzie dobrze , mamy macicę i jajeczka Potrzebują trochę więcej czasu aby być zdrowe i silne, także czekamy
Gratulacje który tydzień ? Długo się starałaś?Witajcie [emoji173]
A tak około czterdziestki kobitke przygarniecie?
Juz kiedys u was pisałam jak sie starałam. Teraz zaskoczyło, wiec jak w temacie
Ps. Wkupne ciasto -> [emoji512][emoji39]
Gratulacje który tydzień ? Długo się starałaś?
Dokładnie tak ,zaskoczy w najmniej spodziewanym momencie
Ach skąd ja to znam.Witaj ponownieTak jak u mnie ..a juz odpusciłam
No Maja, to my chyba wszystkie.Odpuszczone i trach ,udało się.Ach skąd ja to znam.Witaj ponownie
Dziewczyny, dopóki jest nadzieja to trzeba walczyć jak lwice. Trzymam kciuki, wiem że dużo zależy od nastawienia. Trzeba odpuścić i będzie dobrze. Wszystko siedzi w głowie.Będzie dobrze , mamy macicę i jajeczka Potrzebują trochę więcej czasu aby być zdrowe i silne, także czekamy
Piękna beta Ciesza takie wieściOdebrałam wczorajszą bete
6022.00