reklama
U nas wszystko ok, Igor juz 9.5 miesiaca,11kg i przy meblach juz chodzi . Bezproblemowy dzieciak z promocji,wiecznie usmiechniety. W grudniu mielismy akcje z NOPem po szczepionce na pneumo z tej feralnej serii co sie dzieci pochorowaly. U nas na szczęście tylko zapalenie oskrzeli z dusznosciami. Chce o tym zapomniec.
Brumba, kciucze jak tylko moge za Ciebie i pozostale dziewczyny.
Bede zagladac
A to Igo obecnie:
Bede zagladac
A to Igo obecnie:
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
@Chrząszczyk 1 my też wypatrujemy wiosny [emoji4] tym bardziej, że młody dostał się w grudniu do żłobka publicznego i łapie wszystkie możliwe infekcje po kolei [emoji849] w zeszłym tygodniu byliśmy nawet parę dni w szpitalu, okazało się, że młody ma uczulenie na amoksycylinę i ratowali go sterydami bo już zaczynał puchnąć... [emoji20] masakra, co przeżyłam to moje, trzy dni w szpitalu, a dzieciak w sumie 17 dni na antybiotyku [emoji849] ech...
mój teraz skończył 1,5 roku i waży niewiele więcej od Twojego bo 12,3kg [emoji1] mimo wagi zaczął chodzić jak miał rok i miesiąc chociaż lekarze sugerowali, że lepiej by było gdyby jeszcze poczekał parę miesięcy ze względu na wagę [emoji1][emoji1][emoji1]
nic za to nie mówi, mama, tata, baba ale jeszcze jakoś tak chaotycznie, da na daj czasem powie, to, tu i to wszystko, parę zwierzątek naśladuje...
no nic, czekamy cierpliwie [emoji6]
@Agu76 co tam u Was? jak malutka? daliście radę z okularkami? przyzwyczaiła się? odezwij się czasem [emoji846]
Współczuję Wam infekcji ale niestety tak już jest, że te maluchy łapią jeden od drugiego. Nasz mały powoli powtarza proste, krotkie słówka ale u nas nie mogło być inaczej, bo moje dzieciaki szybko zaczynają mówić, a później nie przestają nawet przez sen[emoji23][emoji38]
Czy dajesz juz swojemu maluchowi wszystko do jedzenia? Jak u Was to wyglada, bo czasami zastanawiam się czy nie popełniam błędów żywieniowych.
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Fajny chłopaczek. Buziaki od forumowej ciotki[emoji7]U nas wszystko ok, Igor juz 9.5 miesiaca,11kg i przy meblach juz chodzi . Bezproblemowy dzieciak z promocji,wiecznie usmiechniety. W grudniu mielismy akcje z NOPem po szczepionce na pneumo z tej feralnej serii co sie dzieci pochorowaly. U nas na szczęście tylko zapalenie oskrzeli z dusznosciami. Chce o tym zapomniec.
Bede zagladac
A to Igo obecnie:Zobacz załącznik 950098
Maja to gratulacje oby sie wszystko dobrze skonczylo !!! Trzymaj sie i koniecznie z lekarzem porozmawiaj o tych tabletkach.Boże dziś test dwie krechy ,a ja tabletki na nerwice zaczęłam brać ,ale jestem w szoku
No właśnie dziś nie wzięłam i nie wiem co mam zrobić biorę je od czwartku.Czy je odrzucić bo one jeszcze nie zaczęły działaćMaja to gratulacje oby sie wszystko dobrze skonczylo !!! Trzymaj sie i koniecznie z lekarzem porozmawiaj o tych tabletkach.
Przykro mi nie znam sie na tym . Moze zadzwonic gdzies na izbe przyjec i popytac warto ? Najlepiej na ginekologiczna moze pomoga.No właśnie dziś nie wzięłam i nie wiem co mam zrobić biorę je od czwartku.Czy je odrzucić bo one jeszcze nie zaczęły działać
A powiedz dlugo sie starasz ?
Przeszło dwa lata i ostatnio mi coś zaczęła dokuczac nerwica i chialam teraz gdy dostane okres przestać,a tak to w tym miesiącu było chyba z dwa razy nic więcejPrzykro mi nie znam sie na tym . Moze zadzwonic gdzies na izbe przyjec i popytac warto ? Najlepiej na ginekologiczna moze pomoga.
A powiedz dlugo sie starasz ?
reklama
Maja cudowniejak się cieszę, aż się popłakałam. Nie martw się, te leki które bierzemy zanim się dowiemy nie szkodzą jeszczeBoże dziś test dwie krechy ,a ja tabletki na nerwice zaczęłam brać ,ale jestem w szoku
Podziel się: