reklama
Angel12
Zaangażowana w BB
Uda się...zobaczyszJa od trzech dni biorę Clostilbegyt, zobaczymy co dalej. Myśli mam różne, jeśli się nie uda to nie wiem czy dalej będę próbować.
Co to za lek? Jakie ma działanie?Ja od trzech dni biorę Clostilbegyt, zobaczymy co dalej. Myśli mam różne, jeśli się nie uda to nie wiem czy dalej będę próbować.
Angel12
Zaangażowana w BB
Lek przeznaczony jest dla kobiet, u których zdiagnozowano niepłodność spowodowaną brakiem owulacji, pobudza wzrost i dojrzewanie pęcherzyków jajnikowych. Najbardziej powszechny i chyba najlepszy w "lekkich" przypadkach braku owulacji.
To jest, który zwiększa ilość pęcherzykówCo to za lek? Jakie ma działanie?
Ja mam owulację, ale lekarz powiedział, że może za mało pęcherzyków. Najwyżej będą bliźniakiLek przeznaczony jest dla kobiet, u których zdiagnozowano niepłodność spowodowaną brakiem owulacji, pobudza wzrost i dojrzewanie pęcherzyków jajnikowych. Najbardziej powszechny i chyba najlepszy w "lekkich" przypadkach braku owulacji.
To lek, który zwiększa ilość pęcherzyków
reklama
Angel12
Zaangażowana w BB
A co ma wyjść? Fasolka jak nicKobietki ja po ovarinie mam taka owulacje ze wczoraj chodzic nie mogłam tak mi jajniki pracowały...zobaczymy co z tego wyjdzie...
Podziel się: