Marysia1976
Aktywna w BB
A u mnie coś takiego.... Kilka dni temu patrzę w lustro przy układaniu włosów i oczom nie wierzę! Obejrzałam się z każdej strony i stwierdziłam że jestem brzydka, ale tak Kurewsko brzydka że szanse na zrobienie czegokolwiek aby wyglądać lepiej są ZEROWE . Płakałam jak dziecko....Wyłam ,byłam zrozpaczona.W ostatnim miesiacu mialam taki przypadek.
Licze dni
W tamtym miesiacu mialam taki przypadek.
Licze dni hmmmm nie ma ,nastepny dzien nie ma ,macam cycki pusteee .Nastepny nie ma .Cos mnie tknelo I licze dni jeszcze raz.Kurde pomylilam sie I dwa dni I co I sobie przyszla wieczorem,ale uczucieeeeee
Poszłam po nożyczki i obciełam włosy, w sensie grzywkę sobie zrobiłam. Jest lepiej
Tego dnia płakałam o byle co, nawet w sklepie mnie napadło ,ale jakoś powstrzymałam wybuch.
W domu nadal burdel, co na tym etapie jest conajmniej dziwne, bo zawsze przed @ robiłam awanturę że wszystko muszę sama robić i wtedy jak się nakrecilam to lśnilo . Teraz na myśl o sprzątaniu dostaję szału . Leń taki mnie ogarnął że szok.
Wczoraj cycki mnie bolały, właściwie jeden. Tak jakby od sutka i promieniowało dalej, dziś w sumie trochę mniej ale też boli. Rano było mi strasznie niedobrze, przy myciu zębów mnie naciągalo i pomyślałam żeby zrobić ten test dzisiaj, ale odpuscilam.
Do kawy praktycznie się zmuszam ,ze względu na niskie ciśnienie, wcześniej piłam ją litrami.
Nie nakrecam się, wszystko przychodzi samo i albo to taki cykl, albo ciąża. Nie wiem czemu, ale bardziej mi to ciążą pachnie. Zobaczymy.
Teraz czekam na klientkę , a później zacznę szykować ubrania na wyjazd . Już nie mogę się doczekać. Może dlatego, że to taki spontan
Ostatnia edycja: