kasiunia76
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-)
U mnie żar z nieba się leje a jak u Was ?
Ja jeszcze 7 dni i testuje ... Dziś mam taki dziwny dzień :-( myślę ,myślę i nie wiem co myśleć bo rano prawie zasłabłam.. ..Rano jak zwykle koło szóstej pobudka do pracy a tu bach....po wyjściu z łóżka na karku gorąco , serce wali jak młotem a na całym ciele oblały mnie jakieś poty. Oczywiście sama się cuciłam. ..Masakra. I wtedy pomyślałam że jeżeli tak miałoby to wyglądać to ja podziękuję :-)
Wiecie co było w tym wszystkim najgorsze ?
I teraz tak życiowo
W tym samym czasie poczułam że chcę do kibla, że muszę! I wtedy jeszcze bardziej było mi słabo ! Bałam się że jak padnę to najzwyczajniej w świecie się zesram w gacie
Więc woda w ruch , drzwiami od kibla się wentylowałam i jakoś mi przeszło. Teraz już ok.
Niewiem może to z ciepła, chociaż rano w pokoju było chłodno. Ostatnio robiłam badania i wyniki są bardzo ok.
Teraz pozostało mi tylko czekać na @ albo test ...ale coraz bardziej dochodzi do mnie myśl że przecież wszystko jest możliwe...
Też mi się wydaje, że to raczej pogoda , bo to co się teraz dzieje to masakra . . A dodatkowo na pewno przeżywasz stresa , bo masz mieszane uczucia co do wyniku . Jeśli się zafasolkowałaś to jednak ostatnie miesiące spędzisz w chłodniejszym klimacie więc i samopoczucie na pewno będzie lepsze. będzie dobrze