reklama
Glorya
Początkująca w BB
Nie poddawaj się tak łatwo! Ja poroniłam wiele razy i nikt mi nie dawał szans, na to, że w ogóle donoszę do 10 tc.... a ja donosiłam do końca! Trzymaj się cieplutko!
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, jutro idę zrobić ponownie betę, by porównać wynik z ost.czwartku (może jutro będzie wynik). Dam znać...
Saranta, powodzenia! Trzymaj się dzielnie, jutro Wasz dzień Oczywiście odezwij się w miarę możliwości, emocji będzie co nie miara Czekamy!!!
Glorya
Początkująca w BB
Glorya wszystko moze sie jeszcze prawidłowo rozwijać,to bardzo wczesna ciąza.
Dorota37... i to mnie trzyma przy pozytywnym myśleniu (...)
Glorya
Początkująca w BB
Magda, Dorota z badania robionego 17-tego nici, bo okazało się że lekarka nie zleciła bhcg, ino samą morfologię (brak słów), więc poszłam sama dziś do laboratorium i wynik z 57dc wynosi u mnie 30392,08 mlU/ml Nie wydaje się trochę zbyt niska wartość, porównując wychodzi na ok. 6 tc a nie skończony dziś 8tc. Oby teoria lekarki prowadzącej się potwierdziła, że jest młodsza ciąża... czekam jak na szpilkach do kolejnej wizyty w czwartek 24.11.
Dodam, że wartości bety hcg robione tuż po pozytywnym teście ciążowym wzrastały prawidłowo choć nie powalały wielkością tj. 32dc-273,68 i kolejna 37dc-1973,26
Kiedy zatem powinnam zrobić kolejną betę, w celu spr.jej przyrostu? W czwartek czy dopiero w piątek po badaniu?
Dodam, że wartości bety hcg robione tuż po pozytywnym teście ciążowym wzrastały prawidłowo choć nie powalały wielkością tj. 32dc-273,68 i kolejna 37dc-1973,26
Kiedy zatem powinnam zrobić kolejną betę, w celu spr.jej przyrostu? W czwartek czy dopiero w piątek po badaniu?
reklama
Glorya ja expertem w dziedzinie bety raczej nie jestem, ale jak czytałam to na podstawie obliczeń HCG nie można określić dokładnego tyg ciąży , jest to określenie w przybliżeniu. Poza tym beta czasem potrafi płatać figle, a później okazuje się ze wszystko jest ok. Skoro lekarka stwierdziła że ciąża jest młodsza , jak również widzi to na Usg, to pewnie wie co mówi i tak jest, mam nadzieję że jutro na wizycie rozwieją się twoje obawy.
Podziel się: