reklama
Kasiulka nie znam sie na becie,ale widziałam ze dziewczyny raczej robia po dwóch dniach.A robiłas w tym samym labolatorium?Trzymam kciukasy oby wszystko było dobrze i jak sama wczesniej napisałas- najlepsze to dobre nastawienie.
Kasiulka_1977
Początkująca w BB
Kasiulka nie znam sie na becie,ale widziałam ze dziewczyny raczej robia po dwóch dniach.A robiłas w tym samym labolatorium?Trzymam kciukasy oby wszystko było dobrze i jak sama wczesniej napisałas- najlepsze to dobre nastawienie.
Tak robiłam w tym samym laboratorium :-/ , teraz beta powinna być ok 10.000 rośnie 2x po 48h tj. jak była 2197 x 2 = 4400 x 2 = 8800 + po 24h ok 10000 - no nic... trzeba żyć dalej....
Kasiulka_1977
Początkująca w BB
ale mi nie doszło nawet do 6 tys :-(
Kasiulka_1977
Początkująca w BB
dzięki kochana za słowa otuchy, tak strasznie mi żal mojego męża, on się tak cieszył na tego dzidziusia...Nie poddawaj się, skonsultuj się z lekarzem. Może USG coś wyjaśni? Przytulam, wiem co przechodzisz...
Kasiulka_1977
Początkująca w BB
Poletta - będzie dobrze! Ta ciąża dała mi nadzieję, że jeszcze mogę zajść, chociaż AMH mam 0.7 i lekarze nie dawali dużej szansy! teraz mam zamiar leczyć sie u mojej pani dr i mam nadzieję, że jeszcze zagoszczę w tym wątku !!! kocham was dziewczyny za słowa otuchy!!! ściskam mocno!!!
Kasia
Kasia
reklama
Podziel się: