Nie chodzę na monitoring co miesiąc, ale dwa mies temu akurat byłam na usg i była. Ja tak zrobiłam to amh bo miałam voucher, więc bardziej z ciekawości. Fsh i lh dawno nie sprawdzałam, ostatnio nawet nie chce mi się brać supli bo straciłam motywację.Ok! A FSH i LH? Masz swoje owulacje?
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Rozumiem... Mnie chyba pomaga założenie, że to już naprawdę "teraz albo nigdy". Motywację mam, ale nadziei... już trochę mniej. Staram się podejść do tego trochę zadaniowo, bo inaczej to zbyt trudne. Tylko ja już na naturę nie liczę, chociaż wyniki mam OK.Nie chodzę na monitoring co miesiąc, ale dwa mies temu akurat byłam na usg i była. Ja tak zrobiłam to amh bo miałam voucher, więc bardziej z ciekawości. Fsh i lh dawno nie sprawdzałam, ostatnio nawet nie chce mi się brać supli bo straciłam motywację.
PierwszaFasolka2020
Ojej ja mam w pracy dużo starszego kolegę, któremu trafił się synek w późnym wieku. Razem z żona mieli już dwie dorosłe córki (studentki), kiedy zaszła w ciążę. To jak ten facet opowiada o tym synku, o tym jak spędzają czas, o swojej rodzinie, to jest coś pięknego! Nigdy nie pomyślałam, ze późne rodzicielstwo to coś złego! Słucham i obserwuje z przyjemnością powodzenia! Trzymam kciuki
TuAga
Hej :* Ja tylko w zasadzie myślę o swoim wieku i o tym jak dziecko się będzie czuło wśród rówieśników. Ich mamy będą 10-15-20 lat młodsze i ja...
Wiem, że to głupie, ale takie mam myśli Gdzie wiek innych mam zupełnie mi nie przeszkadza i nigdy w życiu nie pomyślałam, że ktoś urodził późno, za późno.
To już chyba nie te czasy Jest w Polsce duuużo kobiet, które decydują się na późne macierzyństwo, dużo takich, którym tak się życie ułożyło. Ja urodziłam synka mając 40 lat, ale totalnie nie mam takich myśli bo większość moich znajomych urodziła swoje drugie, trzecie albo pierwsze dziecko w podobnym wieku Ja po prostu urodziłam pierwsze.
Helilo
Nie muszę się już głowić, natura zadecydowała za mnie mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki i wszystko dobrze się skończy. Całuję ogromnie i trzymać kciuki na wszystkie kobietyTo już chyba nie te czasy Jest w Polsce duuużo kobiet, które decydują się na późne macierzyństwo, dużo takich, którym tak się życie ułożyło. Ja urodziłam synka mając 40 lat, ale totalnie nie mam takich myśli bo większość moich znajomych urodziła swoje drugie, trzecie albo pierwsze dziecko w podobnym wieku Ja po prostu urodziłam pierwsze.
Helena!
Moderator
udało się? Ale super !!!Nie muszę się już głowić, natura zadecydowała za mnie mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki i wszystko dobrze się skończy. Całuję ogromnie i trzymać kciuki na wszystkie kobiety
Helilo
taaaaak jutro sprawdzam przyrost. Mam nadzieję, że tym razem będzie Oki. Ucałuj marcówki ode mnieudało się? Ale super !!!
Helena!
Moderator
ale się cieszę ! Wszystkie Cię ściskamy mocno ! To co? Lipcówka?taaaaak jutro sprawdzam przyrost. Mam nadzieję, że tym razem będzie Oki. Ucałuj marcówki ode mnie
Helilo
Sierpniówka ❤ale się cieszę ! Wszystkie Cię ściskamy mocno ! To co? Lipcówka?
reklama
Helena!
Moderator
No i super. W sierpniu rodzą się najlepsze dzieci ja mam uro 6 będzie dobrze, lwy są silne !Sierpniówka ❤
Podziel się: