Madame JS
Fanka BB :)
Cześć! Też mam 39 lat i na razie czekam na wyniki badań po poronieniu - chociaż ze względu na mój wiek lekarz z góry założył, że ciąża skończyła się pewnie przez wadę genetyczną...Cześć Kobietki,
Nie wiem czy napiszę więcej niż raz, ale postanowiłam się odezwać. Mam 39 lat i jestem tą, u której ryzyko wad genetycznych ze względu na wiek, niestety się potwierdziło. Dwa tygodnie temu ciąża terminowana. Myślimy za pół roku o kolejnej próbie, ale strach i świadomość ryzyka są ogromne. Z partnerem tworzymy związek od 3 lat i nie mamy dzieci. To forum daje mi nadzieję, chociaż bywa też beznadziejnie. Przeczytałam kilkaset stron, jesteście wspaniałe, napawacie optymizmem. Staram się przestawić na inne myślenie, budować się Waszym nastawieniem, ale ten pesel mnie dobija. Mało mam przykładów wśród znajomych, że się da, dlatego zaglądam tutaj. Pozdrawiam Was serdecznie i mocno ściskam.
Kostka
Jestem po in vitro, mam jeszcze 3 zarodki i mam mimo wszystko zamiar sprawdzić, czy któryś z nich jest zdrowy.
Przejście do 2023 będzie boleśnie symboliczne ;-), ale teraz nie czas, żeby się poddawać. Trzymaj się, a ja trzymam kciuki!