reklama
Cześć, przywitam się i ja. Początek trzeciej ciąży. W dniu porodu będę miała 39 i 5 miesięcy. Na razie jestem przerażona jak to będzie. Na pokładzie dwojk: 13 i 8, z czego nastolatka z burza hormonów. Na razie nie wiem nawet jak powiedzieć mężowi o tej niespodziance, wiem, że sie zmartwi, bo o ie poprzednie ciężkie,a byłam 14 lat młodsza i ciaza była zagrożona...więc wszelkie rady mile widziane
arona
Fanka BB :)
Ja mialam poronienie, potem ciaza zagrozona i kolejna cudem donoszona do 36 tyg chociaz nikt nie dawal szans. Do tego lekarz odradzil kolejne. Wpadka po' 40 i ciaza najspokojniejsza. Jedyna donoszona do 39 tygodnia i najwieksze dziecko. Takze rozumiesz... Nie ma reguly powodzenia i dawaj znac jak leciCześć, przywitam się i ja. Początek trzeciej ciąży. W dniu porodu będę miała 39 i 5 miesięcy. Na razie jestem przerażona jak to będzie. Na pokładzie dwojk: 13 i 8, z czego nastolatka z burza hormonów. Na razie nie wiem nawet jak powiedzieć mężowi o tej niespodziance, wiem, że sie zmartwi, bo o ie poprzednie ciężkie,a byłam 14 lat młodsza i ciaza była zagrożona...więc wszelkie rady mile widziane
TuAga
Fanka BB :)
O rety ! Jednak nie czekalas do 23 ...
Serdeczne gratulacje cudowny jest
Prawda , ze teraz dopiero zycie ma sens
A ty jak sie czujesz?
Tak, ostatnie tygodnie niestety spędziłam w szpitalu i miałam poród indukowany w 37+3. Na szczęście wszystko jest ok i Leo jest już z nami
Ja na razie czuję się super Po wyjściu ze szpitala wszystko wydaje mi się cudowne, nawet drzewa za oknem Wiadomo, niewyspanie, gojące się rany (poród sn jednak) i stres kiedy Leo boli brzuch i płacze...ale najczęściej mam super humor Dajemy sobie fajnie radę we trójkę
Cześć. Trzeba być dobrej myśli. Każda ciąża jest inna. Wiem, łatwo mówić. Sama w mega stresie byłam do dziś. Bo właśnie jestem po prenatalnych i wszystko jest ok.Cześć, przywitam się i ja. Początek trzeciej ciąży. W dniu porodu będę miała 39 i 5 miesięcy. Na razie jestem przerażona jak to będzie. Na pokładzie dwojk: 13 i 8, z czego nastolatka z burza hormonów. Na razie nie wiem nawet jak powiedzieć mężowi o tej niespodziance, wiem, że sie zmartwi, bo o ie poprzednie ciężkie,a byłam 14 lat młodsza i ciaza była zagrożona...więc wszelkie rady mile widziane
reklama
Gratuluję i życzę szybkiego porodu i zdrówka dla Ciebie i małego człowieka Mogę zapytać czy długo się staraliście?Hej Kochane, ja rodzę w czerwcu, ciąża naturalna, mam 43 lata. Aha, to moja pierwsza ciąża
Podziel się: