reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny taka tu ostatnio cisza, mam nadzieję że brak wiadomości to tylko dobre wiadomości [emoji4]
Wyprawki już gotowe?
Mordują dalej jakieś mdłosci, zgagi albo inne dziadostwo czy już ok ?
Która ma pierwsza termin ?

reklama
Dziewczyny taka tu ostatnio cisza, mam nadzieję że brak wiadomości to tylko dobre wiadomości [emoji4]
Wyprawki już gotowe?
Mordują dalej jakieś mdłosci, zgagi albo inne dziadostwo czy już ok ?
Która ma pierwsza termin ?
Ech...nie pytaj o wyprawkę...dla mnie to koszmar...moje dziecko będzie ubrane jak cygan jakiś, bo nie umiem tych ubranek ogarnąć, nie mówiąc o innych kocykach i otulaczach, smoczkach , butelkach i aspiratorach kataru😬...U mnie termin na 19-24 kwietnia...zależy kto i jak liczy

A reszta dziewczyn chyba tymi wyprawkami zajeta Bo milcza tu... Hejka! Jak sie czujecie? Jak rosna wasze maluszki?

Ech...nie pytaj o wyprawkę...dla mnie to koszmar...moje dziecko będzie ubrane jak cygan jakiś, bo nie umiem tych ubranek ogarnąć, nie mówiąc o innych kocykach i otulaczach, smoczkach , butelkach i aspiratorach kataru[emoji51]...U mnie termin na 19-24 kwietnia...zależy kto i jak liczy
Rozdepka zrób listę I pomału skreślaj już. Ja prawie wszystko zamawiałam online, mogłam godzinami przeglądać strony i wybierać produkty dla maluszka.

A ja Z Leo nie. Nic mi sie nie podobalo...serio. ciezko mi bylo bardzo kupic podstawy. Za to pozniej bardzo sie rozkrecilam 🤣 jak juz sie urodzil ...teraz ciagle cos dla niego 😛😍
Tez wiekszosc online, ogladam, czytam recenzje, ogladam piec razy jak cos to odsylam 😁
W sklepach teraz mniejszym wybor . Ceny wyzsze.

Rozdepka zrób listę I pomału skreślaj już. Ja prawie wszystko zamawiałam online, mogłam godzinami przeglądać strony i wybierać produkty dla maluszka.
Tak robię...tylko tego czasu przed kompem szkoda, bo tyle tego, że faktycznie można codziennie kilka godzin na wybieraniu spędzić, a i tak nie wiadomo, czy się dobrze wybrało🤷‍♀️

reklama
Do góry