reklama
Rozdepka
Fanka BB :)
Ech...nie pytaj o wyprawkę...dla mnie to koszmar...moje dziecko będzie ubrane jak cygan jakiś, bo nie umiem tych ubranek ogarnąć, nie mówiąc o innych kocykach i otulaczach, smoczkach , butelkach i aspiratorach kataru...U mnie termin na 19-24 kwietnia...zależy kto i jak liczyDziewczyny taka tu ostatnio cisza, mam nadzieję że brak wiadomości to tylko dobre wiadomości [emoji4]
Wyprawki już gotowe?
Mordują dalej jakieś mdłosci, zgagi albo inne dziadostwo czy już ok ?
Która ma pierwsza termin ?
Rozdepka zrób listę I pomału skreślaj już. Ja prawie wszystko zamawiałam online, mogłam godzinami przeglądać strony i wybierać produkty dla maluszka.Ech...nie pytaj o wyprawkę...dla mnie to koszmar...moje dziecko będzie ubrane jak cygan jakiś, bo nie umiem tych ubranek ogarnąć, nie mówiąc o innych kocykach i otulaczach, smoczkach , butelkach i aspiratorach kataru[emoji51]...U mnie termin na 19-24 kwietnia...zależy kto i jak liczy
arona
A ja Z Leo nie. Nic mi sie nie podobalo...serio. ciezko mi bylo bardzo kupic podstawy. Za to pozniej bardzo sie rozkrecilam jak juz sie urodzil ...teraz ciagle cos dla niego
Tez wiekszosc online, ogladam, czytam recenzje, ogladam piec razy jak cos to odsylam
W sklepach teraz mniejszym wybor . Ceny wyzsze.
Tez wiekszosc online, ogladam, czytam recenzje, ogladam piec razy jak cos to odsylam
W sklepach teraz mniejszym wybor . Ceny wyzsze.
Rozdepka
Tak robię...tylko tego czasu przed kompem szkoda, bo tyle tego, że faktycznie można codziennie kilka godzin na wybieraniu spędzić, a i tak nie wiadomo, czy się dobrze wybrałoRozdepka zrób listę I pomału skreślaj już. Ja prawie wszystko zamawiałam online, mogłam godzinami przeglądać strony i wybierać produkty dla maluszka.
TuAga
Hej dziewczyny! Jak sie czujecie? Co u was slychac? Tuaga jak maly Leo ?
Mały Leo super Waży już 650 gramów, kopie mnie coraz częściej. Dziś 23+3
Powoli kupuję mu ciuchy, dużo odpoczywam i tak nam mija dzień za dniem
arona
Taki slodki czas super, ze wszystko dobrze. Na kiedy masz termin?Mały Leo super Waży już 650 gramów, kopie mnie coraz częściej. Dziś 23+3
Powoli kupuję mu ciuchy, dużo odpoczywam i tak nam mija dzień za dniem
reklama
TuAga
Taki slodki czas super, ze wszystko dobrze. Na kiedy masz termin?
Na 23 maja, ale muszę mieć cesarskie cięcie (moje mięśniaki mega urosły w ciąży i przesunęły się tak, że tworzą przeszkodę porodową) więc pewnie trochę wcześniej
Podziel się: