reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Powiem Wam dziewczyny, że od jakiegoś czasu czuje takie bombelkowanie w brzuchu. Ale wczoraj wieczorem ( a jestem w 15 tc) mój Mały (bo juz widziałam siusiaka na usg genetycznym) pływał po całym brzuchu.
No coś niesamowitego! nie mogłam spać ze wzruszenia. To jest najcudniejsza rzecz na świecie :) Mieć w sobie życie ... ściskam WAs :)

Powiem Wam dziewczyny, że od jakiegoś czasu czuje takie bombelkowanie w brzuchu. Ale wczoraj wieczorem ( a jestem w 15 tc) mój Mały (bo juz widziałam siusiaka na usg genetycznym) pływał po całym brzuchu.
No coś niesamowitego! nie mogłam spać ze wzruszenia. To jest najcudniejsza rzecz na świecie :) Mieć w sobie życie ... ściskam WAs :)

Tak , to jest niesamowite [emoji173]. A to dopiero początek wszystkich cudów tego nowego życia. Moja maleńka ma pół roku i dalej ze wzruszeniem dostrzegam każdą nową rzecz, każdy postęp w rozwoju. [emoji3059]

Dziewczyny a ja odebralam dziś wyniki badan na trombofilię ktore robiłam za posrednictwem testdna. Otoz mam nieprawidlowy tylko w zakresie PAI-1 G4 w ukladzie heterozygotycznym. W sumie to nie wiem co dalej. 🤔 Czy to oznacza że powinnam brać jakieś leki?

reklama
Do góry