reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

No pewnie!
A z tym będę mogła to wiadomo! Nawet pomyśleć nie można bo zaraz pokazuje kto rządzi!
Dokładnie, my dziś mieliśmy mieć wyjście wieczorem do sąsiadów. Córka zgodziła się zostać opiekunką i wszystko na nic. Moje grzeczne maleństwo wyczuło moje plany natychmiast i od kilku godzin z rąk mi nie schodzi [emoji1787][emoji1787]
Nie mogę się zalogować w aplikacji na priv. Jutro spróbuję na kompie .
Arona u nas komunie już od tej niedzieli ruszają tylko w ograniczeniach, po jednej klasie na mszy i tylko rodzice i dziadkowie w kościele. No i wiadomo bez imprezy bo lokale zamknięte. Ciacha upieczone, tylko takie inne problemy dziś miałam tak że nawet nie miałam okazji zerknąć na forum.

reklama
@wisna i @Kasjopejja napisałam do a anislu rano, nie mam odpowiedzi ale sprawdzajcie priv.
Kawoszka ty znalazłaś link?
Ile Iza przybyła w miesiąc, że wg położnej mało?
Teredka ile ty tych rozkoszy pieczesz że zanik las?
Swoją drogą już ruszyły komunie?
U nas jeszcze zeszłoroczne nie zrobione, na lipiec ustawiają.
Ja tez jeszcze czekam.

U nas komunie chyba bedą, bratanica ma 9 maja i jeszcze nie odwołali.

reklama
Drogie mamy, czy uważacie że w moim przypadku warto zrobić test Np. nifty gdy mam takie wyniki :
Ryzyko podstawowe tri 21 1:90, ryzyko po usg 1:459, ryzyko skorygowane 1:1424
Mój wiek 39 l
Dzieci wcześniej urodzone zdrowe

pozostale tri są powyżej 1:4000
Proszę o podpowiedz💐🌷

Do góry