D
doublimam
Gość
Duzo zdrowka I radosci gratulacjeGratulacje super że już po wszystkim.
UUU to teraz następna jestem ja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duzo zdrowka I radosci gratulacjeGratulacje super że już po wszystkim.
UUU to teraz następna jestem ja.
To powinnaś się cieszyć. Poczekaj do 7-8 miesiąca to waga skoczy.Słuchajcie zaczynam 17 tydzień , a nie przybrałam na wadze nawet 0,5 kg. Co prawda mam zapasik i podwyższone BMI, ale trochę mnie to niepokoi. Jak to jest u Was?
z okresu na 31 marca ale z ostatniego usg 25 marcaA przypomnisz na kiedy masz termin?
O to tak jak u mnienastepna @ dopiero 24
A jeśli wszystko będzie ok, to zaczynasz starania od następnego cyklu?A ja odliczam do @ mam nadzieję, że przyjdzie planowo, bo muszę się umówić do mojego gin przed staraniami aby sprawdził czy wszystko ok. Kolejki są spore
Tak w kwietniu po @ zaczynam staraniaO to tak jak u mnie
A jeśli wszystko będzie ok, to zaczynasz starania od następnego cyklu?
@Kawoszka81 - to na Wielkanoc już będziesz miała maleństwo przy sobie
To jeszcze trochę czasu jutro 17 tydzieńTo powinnaś się cieszyć. Poczekaj do 7-8 miesiąca to waga skoczy.
Super wieści!!!Hej hej dziewczyny byłam dzisiaj u ginekologa z maluszkiem wszystko w porządku, serduszko pięknie biło, niestety USG w serwisie i nie mogłam sobie popatrzeć. Ginekolog mówiła , że mam podwyższone leukocyty w moczu i obecne azotyny. Do tej pory było wszystko ok. Dostałam lek do wypicia w saszetkach i kontrola moczu za tydzień. Któraś z Was miała podobne wyniki moczu ?